Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού για την κατάσχεση

Τεράστια συγκέντρωση διαμαρτυρίας σημειώθηκε έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού σε συνέχεια της βίαιης έξωσης της από το σπίτι της.

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού για την κατάσχεση

Απίστευτα ήταν τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες στο σπίτι ης δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού στα άνω Ιλίσια. Νωρίς το πρωί ένας δικαστικός επιμελητής και κλητήρας συνοδεία αστυνομικών βρέθηκαν στο σπίτι της κ. Κολοβού σπάζοντας την πόρτα της με ηλεκτρικό πριόνι με βάση τα όσα καταγγέλλει η ίδια. Μάλιστα η δημοσιογράφος ανέφερε ότι ο κλητήρας τη χτύπησε όταν εκείνη πρόβαλλε αντίσταση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open, η έξωση πραγματοποιήθηκε για χρέος 15.000 € σε πιστωτική κάρτα, το οποίο αυξήθηκε με τους τόκους.

 

Το συμβάν έγινε γνωστό στα social media και σε πολύ λίγο χρόνο, σημειώθηκε μια τεράστια πορεία διαμαρτυρίας από αλληλέγγυους στη δημοσιογράφο έξω από το σπίτι της. Ο δικαστικός κλητήρας έγινε αντιληπτός από το πλήθος σύμφωνα με δημοσίευμα της Αυγής και γιουχαρίστηκε, μέχρι να τον φυγαδεύσουν. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν για ώρες συνθήματα όπως «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζών, εξώσεις στις βίλες των αφεντικών»

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v