Πρώην μοντέλο μηνύει 80χρονο σύντροφο που «απαιτούσε σεξ έως και 10 φορές τη μέρα»

Μια γυναίκα πρώην μοντέλο κατήγγειλε τον 84χρονο σύντροφό της γιατί μεταξύ άλλων της ζητούσε να κάνουν δέκα φορές σεξ τη μέρα.

Πρώην μοντέλο μηνύει 80χρονο σύντροφο που «απαιτούσε σεξ έως και 10 φορές τη μέρα»

Η 68χρονη Janet Bedin, πρώην μοντέλο της Wilhelmina κατέθεσε αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν στην οποία μηνύει τον πρώην σύντροφό της, 84χρονο Vito Verni. Ο Verni προσέγγισε την Bedin μεταξύ του 2019 και του τέλους του 2021 «όταν ζούσαν μαζί ως ζευγάρι» στο σπίτι 450 τετραγωνικών μέτρων του Westchester. Η ενάγουσα μηνύει τον 84χρονο για δυσφήμιση, δόλια παρότρυνση, παρενόχληση και παράνομη έξωση με βάση την αγωγή που κατατέθηκε, ζητώντας του το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Η πολιτική αγωγή τονίζει ότι ο Verni έπεισε την 68χρονη να εγκαταλείψει την καριέρα της, να νοικιάσει το διαμέρισμά της και να μετακομίσει στο αχανές σπίτι του, όπου της ζητούσε να κάνουν σεξ δέκα φορές την ημέρα. Η γυναίκα με βάση τα λεγόμενα των δικηγόρων της εξαπατήθηκε από τον 84χρονο αφού δεν τήρησε καμία από τις προ-συγκατοίκησης υποσχέσεις του.

«Η ενάγουσα έπρεπε να είναι 100% ο φροντιστής του. Έπρεπε να είναι διαθέσιμη σε όλες τις σεξουαλικές του ανάγκες (σεξουαλική επαφή, κατά καιρούς έως και 10 φορές την ημέρα), να είναι η συνοδός του, να πλένει τα ρούχα του, να μαγειρεύει τα γεύματά του», γράφεται στη μήνυση.

Από την άλλη ο δικηγόρος του Verni, Eric Grayson, υποστήριξε: «Η αβάσιμη μήνυση της Bedin είναι απλώς μια ακόμη προσπάθεια παρενόχλησης του κ. Verni. Η κυρία Bedin υπέβαλε σχεδόν την ίδια ακριβώς μήνυση στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας Westchester και τον περασμένο μήνα και απορρίφθηκε από τον δικαστή Zuckerman για όλες τις κατηγορίες. Ο κ. Verni έχει λάβει 4 εντάλματα προστασίας κατά της κας Bedin και στην τελευταία ακρόαση, ο δικαστής Horowitz δήλωσε: «Κυρία, πρέπει πραγματικά να καταλάβετε, θα καταλήξετε στη φυλακή και είμαι σοκαρισμένος που δεν το καταλάβατε. Πρέπει να σταματήσει.» Το Δικαστήριο έχει πλέον προειδοποιήσει πλήρως την κυρία Bedin και αν καταλήξει στη φυλακή δεν έχει κανέναν να κατηγορήσει παρά μόνο τον εαυτό της».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v