Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας - Πίνδος

Βασιλίτσα στην Πίνδο
Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας - Πίνδος
Από τις ιδανικότερες επιλογές αν θέλετε να συνδυάσετε την επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο με άλλες δραστηριότητες, η Βασιλίτσα, στην καρδιά της Πίνδου, σε απόσταση αναπνοής από τα Ζαγοροχώρια, το Βίκο και τη Βάλια Κάλντα προσφέρεται τόσο για σύντομες όσο και για πολυήμερες αποδράσεις.

Με δεκαέξι πίστες συνολικού μήκους είκοσι δύο χιλιομέτρων, δύο εκ των οποίων έχουν χαρακτηριστεί Ολυμπιακών Προδιαγραφών από την Διεθνή Ομοσπονδία, και πλήθος εγκαταστάσεων, μεταξύ των οποίων τρία σαλέ, σχολή σκι, καταστήματα ενοικίασης και πώλησης εξοπλισμού και επτά αναβατήρες, η Βασιλίτσα διεκδικεί επάξια τον τίτλο του μεγαλύτερου χιονοδρομικού κέντρου στην Ελλάδα.

Εδώ θα έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία του νυχτερινού σκι, που πραγματοποιείται κάθε Σάββατο στον συρόμενο αναβατήρα Ελιμεία.
 
Για την διαμονή σας εκεί μπορείτε να επιλέξετε είτε το Σαλέ που ανήκει στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο (τηλ. 24620 84100) είτε το Καταφύγιο που ανήκει στον Χιονοδρομικό Ορειβατικό Σύλλογο Γρεβενών (τηλ. 24620 81208). Εναλλακτικά μπορείτε να μείνετε στα Γρεβενά στο Αλώνι του Ήλιου (τιμές: 100 ευρώ για ένα δίκλινο με πρωινό) ή στα Ζαγοροχώρια, στο Aristi Mountain Resort (τιμές: 170 ευρώ τα σαββατοκύρια για ένα δίκλινο συμπεριλαμβανομένου πρωινού).

Η τιμή του εισιτηρίου διαμορφώνεται στα 13 ευρώ τα σαββατοκύριακα και τις αργίες και 10 ευρώ τις καθημερινές, ενώ η ετήσια κάρτα κοστίζει 150 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24620 76530.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τα Γρεβενά εδώ και για τα Ζαγοροχώρια εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v