LG GB220 Black: Και design και low budget

LG GB220 Black: Και design και low budget
Θα πρέπει να ομολογήσω ότι η εμφάνιση αυτού του κινητού σε συνάρτηση με το κόστος του και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του με εντυπωσιάζει. Με απλή γραμμή βεβαίως αλλά ιδιαίτερα στυλιζαρισμένο, το LG GB220 Black ειναι ένα κινητό που, αν σας προβληματίσει σε κάτι, αυτό δεν θα είναι η εμφάνιση του.

Παράλληλα, η συσκευή είναι ιδιαίτερα λεπτή και υποστηρίζει όλες τις βασικές λειτουργίες όπως ανοιχτή συνομιλία, αποστολή και λήψη SMS, EMS και MMS. 

Οι φωτογραφίες που τραβά δεν θα σας εντυπωσιάσουν (1,3 Μegapixel), αλλά η ενσωματωμένη μνήμη χωρητικότητας 512MB, καθώς και η επιπλέον δυνατότητα να δεχθεί κάρτες μνήμης microSD με χωρητικότητα ως και 2GB θα σας κερδίσουν, καθώς ως χαρακτηριστικά ξεπερνούν ακόμα και τις μεγαλύτερες προσδοκίες για συσκευή αυτού του κόστους.

Το Bluetooth θα φροντίσει για τη σύνδεση σας με άλλες συσκευές και ασύρματο handsfree ενώ το ενσωματωμένο FM ραδιόφωνο θα σας κρατήσει συντροφιά σε κάθε σας διαδρομή. Tαυτόχρονα, με τη δυνατότητα εγγραφής από το ραδιόφωνο δεν θα χάσετε καμιά αγαπημένη σας εκπομπή.

Η συσκευή μειονεκτεί στην οθόνη των 65000 χρωμάτων και στον χρόνο αναμονής σε αυτονομία μπαταρίας ο οποίος σύμφωνα με τη κατασκευάστρια φτάνει τις 300 ώρες, αποδίδοντας μέχρι και 3 ώρες και 20 λεπτά.

Το βάρος της συσκευής είναι μέσα στα προσδοκώμενα όρια και φτάνει τα 72 γραμμάρια Το LG GB220 Black συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας και κοστίζει 65 ευρώ (ενδεικτική τιμή λιανικής η οποία συμπεριλαμβάνει φόρο).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v