Toy: Ο πρώτος διδάξας

Toy: Ο πρώτος διδάξας
Το μπαράκι που πρωτοέβαλε την Πλατεία Καρύτση στο χάρτη του αθηναϊκού nightlife άνοιξε τις πόρτες του το μακρινό 1992. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει κρατήσει ανέπαφο τον cozy χαρακτήρα του και την παρεΐστικη ατμόσφαιρα.

Παιχνίδια κοσμούν τους τοίχους του, ολόφρεσκα λουλούδια στολίζουν τις μπάρες, ξύλινα ψηλά σκαμπό βγαίνουν και στη διπλανή στοά μεγαλώνοντας το χώρο. Απλά, χωρίς ίχνος επιτήδευσης, έτσι όπως θα έπρεπε να φτιάχνει ο καθένας ένα μπαρ: για να μαζεύονται οι φίλοι του και να περνάνε καλά.

Η μουσική κινείται σε soul, funk και jazz μονοπάτια, ακολουθώντας τη διάθεση της κάθε στιγμής, και δυναμώνοντας αισθητά τα βράδια. Οι οικολογικές ανησυχίες του μαγαζιού, που μάλλον υποψιαστήκατε από τα φρέσκα λουλούδια και τους πράσινους τόνους της διακόσμησης, εκφράζονται παντού, από τον κατάλογο με τους βιολογικούς καφέδες και το βιολογικό τσάι μέχρι το νερό που θα έρθει στο τραπέζι σας, το οποίο έχει περάσει από φίλτρο.

Στο Toy θα έρθετε από νωρίς το πρωί για αρωματικό καφέ, ζεστή σοκολάτα, ολόφρεσκα σάντουιτς και γλυκά σκέτους πειρασμούς, και θα μείνετε μέχρι αργά το βράδυ για ποτό –το οποίο δε θα σας κοστίσει περισσότερα από 6,50 ευρώ.

Καρύτση 10, τηλ.: 210 3311555
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v