Sony Vaio VGN-NS38E/S: Εγγυημένη ποιότητα Vaio

Sony Vaio VGN-NS38E/S
Sony Vaio VGN-NS38E/S: Εγγυημένη ποιότητα Vaio
Πρόκειται για ένα από τα απλούστερα VAIO που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, ωστόσο αποτελεί ευχάριστη έκπληξη το γεγονός ότι η Sony προτίμησε να κάνει συμβιβασμούς που αφορούν περισσότερο σε «υπερβολικά» χαρακτηριστικά που έχουν άλλα μηχανήματα και όχι σε ποιότητα υλικών, προκειμένου να επιτύχει μείωση του κόστους.

Η οθόνη του μηχανήματος είναι 15.4" αλλά είναι τεχνολογίας X-Black όπως σε όλα τα VAIO –και είναι μία από τις καλύτερες οθόνες που μπορεί να συναντήσει κανείς σε φορητό υπολογιστή. Στη καρδιά του μηχανήματος χτυπά ένας Intel Core Duo και 3GB μνήμη. Κατά τ'άλλα το μηχάνημα ενσωματώνει μία κάμερα Motion Eye, διακριτικά κρυμμένη στο πλαίσιο της LCD οθόνης η οποία σας δίνει δυνατότητες «βιντεο-συνομιλίας», ενώ το μοντέλο περιλαμβάνει WiFi Draft-N για μεγαλύτερη εμβέλεια και ταχύτητες σύνδεσης με τη χρήση ασύρματων δικτύων.

Μάλλον βαρύ για τη κατηγορία του στα 2.9 kg, οι διαστάσεις του κορυφαίου κατά τ άλλα για την εν λόγω κατηγορία μηχανήματος είναι 27 x 36 x 3.8 cm και η ενδεικτική τιμή λιανικής -η οποία συμπεριλαμβάνει φόρο- βρίσκεται στα 668 ευρώ. Η αντιπροσωπεία καλύπτει το μηχάνημα με 2 χρόνια εγγύηση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v