Sony DSC-W270: Οργανώστε την ατομική σας έκθεση φωτογραφίας

Sony DSC-W270: Οργανώστε την ατομική σας έκθεση φωτογραφίας
Η Sony Cybershot DSC-W270 είναι μία μικρή σε διαστάσεις αλλά εξελιγμένη ψηφιακή μηχανή που ενσωματώνει αισθητήρα ανάλυσης 12.1 Megapixels, για φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας, εξοπλισμένη με ευρυγώνιο φακό Carl Zeiss με δυνατότητα 5x οπτικού ζουμ που σας φέρνει πιο κοντά στο αντικείμενο που φωτογραφίζετε χωρίς απώλειες στην καθαρότητα της εικόνας, καθώς το ψηφιακό ζουμ 10x αναλαμβάνει να μεγεθύνει τις φωτογραφίες ακόμα περισσότερο. 

Διαθέτει τεχνολογία οπτικής σταθεροποίησης Super Steady Shot για αποφυγή των θολών και κουνημένων εικόνων, καθώς και τεχνολογία αυτόματης ανίχνευσης και εστίασης προσώπων, που αναγνωρίζει μέχρι και 8 διαφορετικά πρόσωπα στο πλάνο και ρυθμίζει αυτόματα την έκθεση και το flash για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μία ακόμα καινοτομία που ενσωματώνεται στα τελευταία μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας είναι η δυνατότητα "Clear RAW NR" που «αναλαμβάνει» την μείωση του ψηφιακού θορύβου και την καλύτερη απόδοση των χρωμάτων.

Ο επεξεργαστής BIONZ, τεχνολογίας ειδικά σχεδιασμένης για την μεγάλη DSLR σειρά Α της Sony, που επιταχύνει τον χρόνο απόκρισης και προσφέρει υψηλές ταχύτητες επεξεργασίας, έχει ενσωματωθεί σε αυτό το μοντέλο, το οποίο σαφώς δεν προορίζεται για επαγγελματική χρήση. Το αποτέλεσμα είναι ότι με τον συνδυασμό αυτών των τεχνολογιών η ιαπωνική εταιρεία σας προσφέρει τη δυνατότητα να τραβήξετε τέτοιες φωτογραφίες που οι φίλοι σας θα σας ζητήσουν να τους προσκαλέσετε στην επόμενη ατομική έκθεση φωτογραφίας που θα κάνετε.

Ανάμεσα στις υπόλοιπες λειτουργίες της φωτογραφικής μηχανής ξεχωρίζουν η δυνατότητα εγγραφής ταινίας 720p HD για λεπτομερή βίντεο κλιπ HD και στερεοφωνικό ήχο στα 30 καρέ / δευτερόλεπτο, η δυνατότητα για υψηλές ρυθμίσεις ευαισθησίας ISO (μέχρι 3200), για φωτογραφήσεις σε χώρους με χαμηλό φωτισμό ή όταν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φλας, καθώς επίσης και η λειτουργία "Smile Shutter", χάρη στην οποία η μηχανή μπορεί αυτόματα να αντιλαμβάνεται αν το πρόσωπο απέναντί της χαμογελά προτού ελευθερώσει το κλείστρο.

Η μηχανή δέχεται κάρτες Memory Stick Duo, Memory Stick Duo Pro, και Memory Stick Duo Pro HS, έχει βάρος μόλις 149 gr, διαστάσεις 3.6 cm Χ 10.7 cmΧ 5.3 cm και κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά. Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο βρίσκεται στα 249 ευρώ και συνοδεύεται από ένα έτος εγγύηση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v