Ρομαντικές Έξοδοι
Το ξενοδοχείο Πεντελικόν στην Κηφισιά μας καλεί να νιώσουμε τον έρωτα με την πρώτη… δαγκωματιά στα δύο εξαιρετικά εστιατόρια Vardis και La Terasse. Στο Vardis το μενού θα περιλαμβάνει χτένια με προσούτο και μανιτάρια φρικασέ, ραβιόλι από σπανάκι με αστακό και σαφράν καθώς και νουαζέτες από αρνάκι με τάρτα πατάτας και καραμελωμένα καρότα. Τιμή 110€ το άτομο. Στο La Terasse θα απολαύσετε μεταξύ άλλων βελουτέ σελινόριζας με καραβίδα, γλώσσα ποσέ με σαμπάνια και φιλέτο μοσχαράκι γάλακτος, με 85€ το άτομο. Και στις δύο περιπτώσεις έχετε δωρεάν πάρκινγκ. Αν τώρα θέλετε να συνεχίσετε την βραδιά σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου, τότε μπορείτε να περάσετε ένα από τα πιο ρομαντικά σαββατοκύριακα με 150€ και 180€ στα δωμάτια και τις σοφίτες του ξενοδοχείου αντίστοιχα. Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται σαμπάνια, ρομαντικά διακοσμημένη μπανιέρα και πλούσιο αμερικάνικο πρωινό. Για κρατήσεις 2106230650.
Το Intercontinental μας καλεί να περάσουμε μαζί του την πιο ρομαντική βραδιά του έτους στο εστιατόριο Premiere με θέα την Ακρόπολη και συντροφιά με ένα ποτήρι σαμπάνια Nicolas Feulliate. Τιμή 85€. Για τους… post modern ερωτευμένους υπάρχει η επιλογή του cafezoe με πλούσιο μπουφέ και ζωντανή μουσική με 65€ το άτομο. Τέλος, σε όσους επιλέξουν ένα από τα δύο εστιατόρια για την βραδιά του Αγ. Βαλεντίνου, το ξενοδοχείο προσφέρει 20% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες του l –Spa. Το deluxe δωμάτιο κοστίζει 160€, ενώ η Junior suite 240€. Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται φόρος 11.8%. Για κρατήσεις καλέστε στο 2109206000.
Συνδυάζοντας το fine dining με το fine clubbing το Baraonda θα σερβίρει ένα ιδιαίτερο μενού που έχει σχεδιαστεί από το βραβευμένο Chef Μιχάλη Ντουνέτα ειδικά για την ημέρα των ερωτευμένων. η βραδιά ξεκινάει με ένα ποτήρι “Moet” με ζαχαρωμένο τριαντάφυλλο το οποίο θα προετοιμάσει τον ουρανίσκο για τη συνέχεια.. Οι αισθήσεις αρχίζουν να ταξιδεύουν με τα πλούσια ορεκτικά, όπως κρέμα μαϊντανού με στήθος ορτυκιού, αρωματισμένο με λάδι λεβάντας και πολύχρωμες μαργαρίτες, κανελόνι λαχανικών με καβούρι, μάνγκο, παπάγια και dressing πικάντικου πορτοκαλιού, ριζότο με φράουλες και σαμπάνια, γαρίδα καπνιστή σε πιτάκι lemon grass με σάλτσα αστακού και λαχανικά αρωματισμένα με λάδι βανίλιας και Σορμπέ Μανταρινιού για το τέλος. Τσόχα 43, Αθήνα. Τηλ κρατήσεων 210644308.