Δώρα 2008: 10 ιδέες για τη γυναίκα

Οι επιλογές που έχουμε για αγορά δώρου σε μια γυναίκα είναι άπειρες. Αυτό είναι ταυτόχρονα θετικό αλλά και αρνητικό μιας και η επιλογή μας πρέπει να είναι αρκετά προσεχτική. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά ή ακόμα και να μάθουμε από τρίτους της προτιμήσεις της.
Δώρα 2008: 10 ιδέες για τη γυναίκα
Εδώ τα πράγματα είναι απλούστερα. Τουλάχιστον θεωρητικά. Οι κατηγορίες δώρων από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε είναι απείρως περισσότερες από εκείνες που θα συγκινούσαν έναν άνδρα. Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα κακά νέα είναι ότι, ακριβώς επειδή οι επιλογές είναι αμέτρητες, η «μία και μοναδική», αυτή που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στο γούστο και τις προτιμήσεις της παραλήπτριας του δώρου, είναι δύσκολο να βρεθεί. Τι κάνουμε, λοιπόν; Αν δεν έχουμε φροντίσει να μάθουμε πολύ καλά τις προτιμήσεις της φίλης/ συντρόφου/ μαμάς/ αδελφής, ζητάμε τη βοήθεια μιας καλής (της) φίλης, εξοπλιζόμαστε με υπομονή και χιούμορ… και μερικές καρτούλες αλλαγής, πάντα βοηθάνε.

* Τα βιολογικά καλλυντικά και είδη περιποίησης του Mastic Spa έχουν πλούσια σύνθεση, μυρίζουν υπέροχα, είναι εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια και πλήρως απαλλαγμένα από συστατικά βλαβερά για το δέρμα και το περιβάλλον. Το Body Grape Gel με μαστίχα και κρασί προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη, κοστίζει 22 ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε online.

* Τα δώρα εμπειριών γίνονται τα τελευταία χρόνια τάση και κερδίζουν έδαφος έναντι των δώρων – αντικειμένων. Σε αυτό το πνεύμα, το Days4U.gr ετοίμασε και προσφέρει μοναδικά πακέτα εμπειρίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Χαλάρωση σε spa ή ιππασία; Οδήγηση ράλι ή βραδιά οινογνωσίας; Ό,τι κι αν ψάχνετε, θα το βρείτε εδώ. Εμείς επιλέξαμε και προτείνουμε το μάθημα μακιγιάζ και χρωματική ανάλυση, στην τιμή των 60 ευρώ για μία – μιάμιση ώρα. 

* Το εντυπωσιακό φούξια iPod Nano 8 GB διατίθεται μαζί με δερμάτινη θήκη και φορτιστή από το PixMania στην τιμή των 169,94 ευρώ και υπόσχεται να εντυπωσιάσει και την πλέον ορκισμένη εχθρό των gadgets. Εγγύηση. 

* Στο Shop21 βρήκαμε το Complete Box Set όλων των σαιζόν του Sex & City με ελληνικούς υπότιτλους –πλην του DVD του πρώτου κύκλου– με 129 ευρώ.

* Το Hand Held Massager Brown Up του E-gadgets προσφέρει αναζωογονητικό μασάζ όπου και αν βρίσκεστε. Ιδανικό για μασάζ στον αυχένα, στην πλάτη, στους ώμους και στα χέρια, λειτουργεί με δύο μπαταρίες και κοστίζει μόλις 9 ευρώ.

* Για το Koodos τα έχουμε ξαναπεί. Το βρετανικό site που διαθέτει ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα και αξεσουάρ με υπογραφή σε τιμές s(t)ock στέλνει παραγγελίες και στην Ελλάδα, με μια επιβάρυνση της τάξης των 10 λιρών. Το φόρεμα Almost Famous της φωτογραφίας θα σας κοστίσει μόλις 58 ευρώ –σημειώστε ότι η αρχική τιμή του είναι 172 ευρώ. 

* Οι θεατρόφιλες θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την κάρτα συνδρομής του Εθνικού Θεάτρου, που προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για τις παραστάσεις όλων των σκηνών του Εθνικού, εκπτώσεις και προνόμια στους κατόχους της. Η τιμή της ξεκινά από 110 ευρώ, και είναι διαθέσιμη για αγορά τόσο ηλεκτρονικά στο site όσο και στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου. 

* Καφέ σουέντ τσαντάκι με τρουκς και την υπογραφή του Michael Kors στην τιμή των 175 (από 278) ευρώ δε βρίσκεις κάθε μέρα. Το ανακαλύψαμε στο LastCall.gr και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.  

* Για τη γυναίκα καριέρας που δεν απαρνείται την αδυναμία της στη μόδα, ο κόκκινος χαρτοφύλακας Sabon της Samsonite εγγυάται πρακτικότητα και στυλ… σε ένα. Τον βρήκαμε με 64 ευρώ, έτοιμο για ηλεκτρονική αγορά στο Plus4U.gr

* Τα θερμαντικά αρωματικά ζωάκια –μαϊμουδάκι, αρκουδάκι και λαγουδάκι– του Ouaou.gr εγγυώνται έναν απόλυτα χαλαρωτικό ύπνο, χάρη στη σιταρένια κοιλιά τους που αφαιρείται, ζεσταίνεται στο φούρνο μικροκυμάτων και αναδίδει άρωμα λεβάντας και χαμομηλιού. Κοστίζουν μόλις 21,95 ευρώ



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v