Δώρα 2008: 10 ιδέες για το παιδί

Περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, τα παιδιά είναι αυτά που περιμένουν δώρα στις γιορτές. Δεν θα τα αφήσουμε με το παράπονο. Εντοπίσαμε 10 δώρα για όλα τα παιδικά γούστα και σας τα προτείνουμε.
Δώρα 2008: 10 ιδέες για το παιδί
Περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, τα παιδιά είναι αυτά που περιμένουν με την μεγαλύτερη ανυπομονησία τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα, όχι τα ίδια Χριστούγεννα, αλλά εκείνη τη μαγική μέρα που θα κάνει την εμφάνισή του ο Άγιος Βασίλης. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχουν ευχηθεί τα δικά σας παιδιά να τους φέρει φέτος, αλλά οι τάρανδοί του μας ενημέρωσαν -off the record- ότι τα παρακάτω παιδικά δώρα έρχονται πρώτα στις επιθυμίες των περισσότερων πιτσιρικάδων του κόσμου. Τα συγκεντρώσαμε, λοιπόν, και σας τα παρουσιάζουμε, ώστε όταν τον συναντήσετε -τον Άγιο, καλέ!- να ξέρετε τι θα του πείτε να φέρει στα μικρά σας.

* Αλογάκι: Ένα χαριτωμένο αλογάκι με αναπαυτική σέλλα σχεδιασμένο σε ζωντανά χρώματα, εντοπίσαμε στο site της Πρωτοπορίας. Στηρίζεται σε βάση που κινείται μπροστά-πίσω καθώς το παιδί δίνει ώθηση με το σώμα του. Είναι δημιούργημα της εταιρίας Plan Toys και έχει κατασκευαστεί στην Ταϊλάνδη από γερασμένα καουτσουκόδεντρα που δεν παράγουν πλέον καουτσούκ, άρα είναι πλήρως οικολογικό. Οι διαστάσεις του είναι 41 x 65 x 53,5 εκ. και η τιμή του είναι στα 81 ευρώ. Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ.

* Xbox 360: Θέλετε να το συγκλονίσετε; Να του πάρετε το δώρο που ονειρεύεται όλη την χρονιά; Το Xbox 360 της Microsoft είναι αυτό που ψάχνετε. Με την προσφορά της Microsoft, μάλιστα, το δώρο θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, μπορείτε να αποκτήσετε σπουδαία παιχνίδια μαζί με το σύστημα ψυχαγωγίας Xbox 360, αφού αγοράζοντας μία από τις χριστουγεννιάτικες προσφορές θα λάβετε μαζί την κονσόλα της επιλογής σας με καταπληκτικά παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, με εκτιμώμενη λιανική τιμή πώλησης €179,99, η προσφορά του Xbox 360 Arcade έρχεται με έξι παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου του “Sega Superstars Tennis”, ενώ για την κονσόλα Xbox 360 (εκτιμώμενη λιανική τιμή €239.99) και την κονσόλα Χbox 360 Elite (εκτιμώμενη λιανική τιμή €299.99) προσφέρονται δύο εκπληκτικά παιχνίδια: το ”LEGO Indiana Jones: The Original Adventures” και το “Kung Fu Panda”- χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Xbox 360 εδώ.

* Βικτοριανό κουκλόσπιτο: Άλλο ένα παιχνίδι με οικολογική συνείδηση που σίγουρα θα λατρέψουν τα μικρά κοριτσάκια είναι αυτό το υπέροχο διώροφο κουκλόσπιτο Βικτοριανής εποχής. Κάθε όροφος του σπιτιού ανοίγει από μπροστά. Έχει παράθυρα που ανεβοκατεβαίνουν και μια ευρύχωρη σοφίτα (τα έπιπλα δεν περιλαμβάνονται). Οι διαστάσεις του είναι 64 x 32 x 73 εκ. και η τιμή του είναι στα 166,50 ευρώ. Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ.

* Παζλ Μνημεία του Κόσμου: Αφού θα πάρετε που θα πάρετε ένα δώρο για τα παιδιά, γιατί με την αγορά του να μην ωφελήσετε και κάποια άλλα παιδάκια στον κόσμο, που έχουν σίγουρα περισσότερες ανάγκες από τα δικά σας. Καλλιεργήστε τα διάσημα μνημεία από όλο τον κόσμο με αυτό το στρογγυλό παζλ 500 τεμαχίων. Μια ευχάριστη πρόκληση και ένα ταξίδι ανακάλυψης που θα χαρίσει πολλές ώρες διασκέδασης. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 8 ετών. Η τιμή του είναι 12,40 ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ.

* Βιβλία: Για κάποια παιδιά δεν αποτελούν το δώρο που πάντα θα ονειρευόντουσαν. Υπάρχουν, όμως, κάποια που ξέρουν να εκτιμούν ένα καλό βιβλίο. Και αν όχι, ίσως τώρα να είναι μία καλή ευκαιρία να μάθουν. Επιλέξαμε δύο εξαιρετικά χριστουγεννιάτικα βιβλία από το site της Πρωτοπορίας, το «10 Χριστουγεννιάτικες ιστορίες για να γελάς», από διάφορους ξένους συγγραφείς, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε από εδώ με 7,20 ευρώ. Και το άλλο είναι το «12 Δώρα για τα Χριστούγεννα», επίσης από διάφορους Έλληνες συγγραφείς που γράφουν ο καθένας το δικό του παραμύθι. Η τιμή του είναι στα 16,65 ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ.

* Παιδικά DVD: Για να μην περάσουν όλες τις μέρες των χριστουγεννιάτικων διακοπών τους βλέποντας ανόητες σειρές στην τηλεόραση, μία καλή ιδέα για δώρο είναι η συλλογή τριών DVD που βρήκαμε εδώ. Πρόκειται για τις παιδικές ταινίες «Γουίνι το Αρκουδάκι», «Το Βιβλίο της Ζούγκλας 2» και «Ο Αδελφός μου ο Αρκούδος», που θα γεμίσουν τον χρόνο τους ευχάριστα. Η τιμή και των τριών μαζί είναι στα 41,04 ευρώ.

* Τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο: Το BMW M3 είναι το πιο δυνατό τηλεκατευθυνόμενο μοντέλο που διαθέτει το ηλεκτρονικό κατάστημα e-gadgets.gr. Διαθέτει βενζινοκίνητο κινητήρα 2,5 κυβικών εκατοστών που αποδίδει 5 ίππους. Σε συνδυασμό με το βάρος του, που δεν ξεπερνά τα 2 κιλά το BMW M3 έχει τελική ταχύτητα πάνω από 100χλμ. Όσο για την επιτάχυνση ειλικρινά μας είναι πολύ δύσκολο να σας περιγράψουμε το πόσο γρήγορα θα φτάσει την τελική του ταχύτητα. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως σε επιτάχυνση το μοντέλο αυτό είναι πιο γρήγορο από τα περισσότερα κανονικά αυτοκίνητα. Υπάρχει αγόρι που δεν θα λάτρευε ένα τέτοιο δώρο; Το Βενζινοκίνητο BMW M3 είναι πλήρως συναρμολογημένο και το μόνο που θα χρειαστεί να προμηθευτείτε είναι τα καύσιμα που χρησιμοποιεί και το ειδικό εργαλείο ανάφλεξης (μίζα), τα οποία μπορείτε άμεσα να προμηθευτείτε από οποιοδήποτε κατάστημα μοντελισμού, ή και από το ηλεκτρονικό κατάστημα e-gadgets.gr. Η τιμή του είναι στα 240 ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ.

* Επιτραπέζιο «Μυστήρια στο Πεκίνο»: Είχα την τύχη να αποκτήσω αυτό το επιτραπέζιο πριν πολλά χρόνια και πραγματικά θυμάμαι να το απόλαυσα. Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μυστηρίου που εκτυλίσσεται στο Πεκίνο και σκοπός είναι να βρει κάποιος από τους παίκτες τον «κακό». Θα το βρείτε, στην εξελιγμένη του έκδοση φυσικά, σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών, αλλά εμείς το βρήκαμε στο on-line κατάστημα του Video Sun, από όπου μπορείτε να το αγοράσετε με 29,90 ευρώ.

* Barbie Fashion Show – Nintendo DS Game: Με την προϋπόθεση ότι το κοριτσάκι σας έχει την εν λόγω παιχνιδομηχανή (Nintendo DS) και ότι έχει μία έφεση στη μόδα, μόλις βρήκατε το ιδανικότερο δώρο. Σκοπός του είναι να βοηθήσει την Barbie να οργανώσει μία επίδειξη μόδας που θα εκπλήξει και θα ενθουσιάσει τον κόσμο της μόδας. Με περισσότερες επιλογές δημιουργίας και προσαρμογής από ποτέ, οι δυνατότητες είναι ουσιαστικά ατελείωτες. Από την κεντρική ιδέα και μέχρι την οργάνωση ολόκληρης της βραδιάς της επίδειξης, θα σχεδιάσει τα ρούχα και τα αξεσουάρ για την δική της γραμμή μόδας, καθώς θα μαθαίνετε ταυτόχρονα χρήσιμα κόλπα από τους εμπειρογνώμονες. Η τιμή του παιχνιδιού είναι στα 28,64 ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ.

* Παιχνίδια Playstation: Ενώ για τα αγοράκια έχουμε να προτείνουμε μία μεγάλη συλλογή από παιχνίδια για το Playstation 3, όπως π.χ. το Kung Fu Panda, που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες. Ο παίκτης πρέπει να γίνει ο πολεμιστής του δράκου με το Kung Fu Panda. Θα μπει έτσι σε έναν φανταστικό κόσμο γεμάτο δράση και περιπέτεια, θα λύσει απίθανους γρίφους, θα ξεπεράσει τα επικίνδυνα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά του και θα βγει νικητής. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό (και πολλά άλλα παιχνίδια για το Playstation) από εδώ. Η τιμή του είναι στα 71,40 ευρώ.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v