Οι Αντετοκούνμπο έκαναν την κλήρωση για το σπίτι των 100.000 ευρώ
Μια υπερτυχερή έχει από σήμερα καινούριο σπίτι με θέα στην Ακρόπολη, μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού των αδελφών Αντετοκούνμπο.
Παλαιότερο των 360 ημερών
Ο διαγωνισμός που είχε ανακοινωθεί τον Ιανουάριο έφτασε στο τέλος του, και τα αδέλφια Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν μέσω live βίντεο στο Instagram τη μεγάλη τυχερή που κέρδισε σπίτι αξίας 100.000 ευρώ με θέα στην Ακρόπολη.
Η νικήτρια αναδείχτηκε μέσα από εφαρμογή σχεδιασμένη για να κάνει τέτοιου είδους διαγωνισμούς –με κλήρωση στα σχόλια του Instagram. Στην αρχή του λάιβ βίντεο, Θανάσης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε τον θεό που ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα τόσο μεγάλο δώρο.
«Μιχαέλα Συγχαρητήρια!! Είσαι η μεγάλη νικήτρια! Έχεις κερδίσει ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ. Για πάντα δικό σου», έγραφε το μήνυμα που έστειλαν στη νικήτρια του διαγωνισμού, με εκείνη να απαντά «ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχω πάθει σοκ».