Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο χαρίζουν σπίτι αξίας 100.000€ με θέα Ακρόπολη

Ναι, είναι αλήθεια. Μπαίνεις στο Instagram, δηλώνεις συμμετοχή, κερδίζεις σπίτι. Φουλ επιπλωμένο, και με το κλειδί στο χέρι.
Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο χαρίζουν σπίτι αξίας 100.000€ με θέα Ακρόπολη
Το μεγαλύτερο giveaway που έγινε ποτέ στην Ελλάδα έχει την υπογραφή των αδερφών Αντετοκούνμπο, Γιάννη, Θανάση, Κώστα και Άλεξ, οι οποίοι σε συνεργασία με τον δημοφιλή YouTuber Αλέξανδρο Κοψιάλη χαρίζουν σε έναν υπερτυχερό ένα σπίτι αξίας πάνω από 100.000 ευρώ με θα στην Ακρόπολη.

Το σπίτι, που μπορείς να το δεις στο παρακάτω βίντεο, είναι ρετιρέ, πλήρως επιπλωμένο, και βλέπει Ακρόπολη.

«Σπίτι αξίας άνω των 100.000€ για πάντα δικό σου, με τους @antetokounbros σε συνεργασία με τη @greekhome.gr. Ο/Η νικητής/τρια του giveaway θα κερδίσει για πάντα δικό του ένα σπίτι full επιπλωμένο και πλήρως ανακαινισμένο, με το κλειδί στο χέρι, αξίας άνω των 100.000€» γράφουν στο μήνυμά τους στο Instagram.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε χτες Τρίτη 4 Ιανουαρίου, και θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 18.00 το απόγευμα. Στις 18.01 θα ανακοινωθεί ο νικητής ή η νικήτρια, σε live μετάδοση από τον λογαριασμό του Αλέξανδρου Κοψιάλη, «με την βοήθεια πιστοποιημένης εφαρμογής ώστε να είναι δίκαιη για όλους και να έχουν όλοι ίσες πιθανότητες» όπως αναφέρουν.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v