ΖΩΔΙΑΚριός

Κριός: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 19-25/10/2020

Θυελλώδης, ενεργητικός και αισιόδοξος ο Κριός είναι αγύριστο κεφάλι και ακολουθεί πάντα το ένστικτό του.

21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο δεν είναι τόσο εύκολο να διαχειριστείτε τα οικονομικά  και ειδικά τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Προσοχή εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου στις εντάσεις για οικονομικά και ηθικά θέματα. Όσο και να θέλετε να εστιάσετε σε επενδύσεις και όσο κι αν περιμένετε κεφάλαια από χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, αυτό το διάστημα δύσκολο να ευοδώσουν οι προσπάθειές σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις. Σημαντικά θέματα όμως μπορεί να βγάλουν και κάποια παλιότερα λάθη στην επιφάνεια.

Στο δεύτερο δεκαήμερο ο Άρης είναι ανάδρομος στο δεκαήμερo σας και φρενάρει πρωτοβουλίες που είχατε προγραμματίσει. Θέλετε να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση ή να ανέρθετε κοινωνικά, αλλά υπερβάλετε και πολλές φορές βγαίνετε εκτός ορίων. Την ίδια στιγμή μια προαγωγή είναι προ των πυλών.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο οι στόχοι σας έχουν αλλάξει συθέμελα, είναι λογικό λοιπόν να αλλάζει κι η καθημερινότητά σας. Κάποιοι στόχοι στην δουλειά  επιτυγχάνονται. Άτομα μεγαλύτερα ή με κύρος σας στηρίζουν σε πρακτικά αλλά και επαγγελματικά.

"Η ζωή είναι κωμωδία γι’ αυτούς που σκέφτονται και τραγωδία γι’ αυτούς που αισθάνονται."

Horace Walpole

  • -1825: Δημοσιεύεται για πρώτη φορά στη «Γενική Εφημερίδα της Ελλάδος» κριτική του ποιήματος του Διονυσίου Σολωμού «Ύμνος εις την Ελευθερία», από τον Σπυρίδωνα Τρικούπη.

    -1879: Ο Τόμας Έντισον δοκιμάζει με επιτυχία τον πρώτο ηλεκτρικό λαμπτήρα πυράκτωσης, ο οποίος λειτουργεί 13½ ώρες προτού σβήσει.

    -1918:Πραγματοποιείται το πρώτο εργατικό συνέδριο στην Ελλάδα, στο φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου στην Αθήνα. Η πρώτη Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ απαρτίζεται από τους Α. Μπεναρόγια, Ε. Ευαγγέλου, Ηλ. Δελαζάνο, Ε. Μαχαίρα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2