ΖΩΔΙΑΚριός

Κριός: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 19-25/4/2021

Θυελλώδης, ενεργητικός και αισιόδοξος ο Κριός είναι αγύριστο κεφάλι και ακολουθεί πάντα το ένστικτό του.

21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 30/4)
Στις αρχές της εβδομάδας επικεντρώνεστε στη διατήρηση των κεκτημένων σας. Πολλοί από εσάς κάνατε κάποια έξοδα για να αισθανθείτε καλύτερα. Επικοινωνία, συζητήσεις και συμφωνίες για οικονομικά θέματα είναι το κύριο μέλημά σας. Έσοδα που δεν περιμένατε ή κάποιο δώρο που θα σας χαροποιήσει για τους γεννημένους 10/4. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, το σαββατοκύριακο να αποφύγετε τις εντάσεις με πρόσωπα της οικογένειας.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/4)
Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα έχετε εκπλήξεις στον οικονομικό τομέα, έσοδα που δεν τα περιμένατε. Επίσης συζητήσεις, συναντήσεις, συμφωνίες αλλά και εντάσεις που θα αφορούν οικονομικά ή ηθικά θέματα. Μάλλον θα αναγκαστείτε να μειώσετε την τάση να ξοδεύετε “ανέμελα” γιατί έχετε κάποιες ιδέες ή κοινές δράσεις που πρέπει να πραγματοποιήσετε κι αυτό σας φρενάρει. Από ότι φαίνεται όμως καταφέρνετε να κάνετε μια συμφωνία που σας ευνοεί, παρ’ όλες τις δεσμεύσεις που είστε αναγκασμένοι να τηρήσετε.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/4)
Είναι μία θετική εβδομάδα για εσάς σε θέματα που έχουν σχέση με  μια ομαδική προσπάθεια π.χ εταιρία, σύλλογο κτλ. Εύνοια από φίλους και παρέες. Ο Πλούτωνας όμως, για κάποιους από εσάς, είναι ο πλανήτης που αλλάζει τελείως τους στόχους και καταρρίπτει κάποιες από τις φιλοδοξίες σας.

SPONSORED LINKS

"Όταν κάνεις κατάχρηση της δύναμής σου, είσαι ένας δειλός."

Henri Jeanson, Γάλλος συγγραφέας

  • 1989 - Περίπου 100.000 φοιτητές καταλαμβάνουν την πλατεία Τιενανμέν στο Πεκίνο

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2