ΖΩΔΙΑΚριός

Κριός: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 25-31/5/2020

Θυελλώδης, ενεργητικός και αισιόδοξος ο Κριός είναι αγύριστο κεφάλι και ακολουθεί πάντα το ένστικτό του.

21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 30/4)
Και αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και συζητήσεις με πρόσωπα από το άμεσο περιβάλλον σας π.χ. συγγενείς, γείτονες κτλ. Ίσως να σας απασχολήσουν και γραφειοκρατικά θέματα. Αργότερα, μετά τις 28/5, οι συζητήσεις θα μεταφερθούν σε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή τα ακίνητα. Θετική εβδομάδα αρκεί να έχετε το νου σας στον κρυφό ανταγωνισμό και τις ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά, εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/4)
Επανέρχεστε στην κανονικότητα με ευχάριστες συναντήσεις και μετακινήσεις με ανθρώπους που θέλατε να δείτε από καιρό όπως φίλοι, συγγενείς, γείτονες κτλ. Ερωτικές σχέσεις από παλιά κάνουν την εμφάνισή τους και πολύ πιθανόν να αρχίσετε την επικοινωνία χωρίς ακόμα να ξέρετε την κατάληξη. Προς το τέλος της εβδομάδας αισθάνεστε ότι υπάρχει κρυφός ανταγωνισμός ή έχετε ψυχολογική ένταση, πιο πολύ εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/4)
Έγγραφα, επικοινωνία και συζητήσεις σας κρατούν σε εγρήγορση στην αρχή της εβδομάδος. Το ενδιαφέρον σας για άλλη μια φορά είναι στραμμένο στην οικογένεια, όμως υπάρχει αυτή η τάση αναθεώρησης σε σκοπούς και στόχους που σας πιέζουν. Οι ριζοσπαστικές αλλαγές που επιχειρείτε στην καριέρα έχουν και το αντίστοιχο ρίσκο, οπότε αυτές οι εναλλαγές επηρεάζουν και τη σχέση με την οικογένειά σας.

"Ο σοφός μετράει τη ζωή του σαν άνθρωπος που πρέπει να ζήσει πολύ, σε λίγο χρονικό διάστημα."

Baltasar Gracian, Ισπανός συγγραφέας

  • 585 π.Χ. - Συμβαίνει έκλειψη Ηλίου που είχε προβλεφθεί από τον Θαλή τον Μιλήσιο.
    1905 - Ρωσοϊαπωνικός Πόλεμος: Λήξη της Μάχης της Τσουσίμα με την καταστροφή του ρωσικού στόλου της Βαλτικής από τους Ιάπωνες.
    1934 - Γέννηση των πεντάδυμων των Ντιόν στον Καναδά, των πρώτων στην Ιστορία που επέζησαν όλα της βρεφικής τους ηλικίας.
    1937 - Επίσημα εγκαίνια της κρεμαστής γέφυρας Γκόλντεν Γκέιτ στο Σαν Φραντσίσκο.
    1952 - Οι γυναίκες στην Ελλάδα αποκτούν δικαίωμα ψήφου.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2