ΖΩΔΙΑΚριός

Κριός: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 18-24/1/2021

Θυελλώδης, ενεργητικός και αισιόδοξος ο Κριός είναι αγύριστο κεφάλι και ακολουθεί πάντα το ένστικτό του.

21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει ανατροπές και έξοδα. Αναλυτικά, από την αρχή της εβδομάδας μετά από κοινή προσπάθεια μαζί με φίλους ή ομοϊδεάτες, θα βγουν ξαφνικά έξοδα από κει που δεν το περιμένετε. Αν συμμετέχετε σε μια ομάδα ή μια εταιρεία αποφύγετε να επενδύσετε πολλά χρήματα αυτή την περίοδο. Ανακατατάξεις και δυσκολίες ή διασπάσεις σε παρέες, φίλους, ομάδες κτλ. Εντάσεις που θα προέρχονται από διαφορετική ιδεολογία. Μπαίνουν κανόνες και υποχρεώσεις για να φέρετε εις πέρας ένα έργο ή μία ομαδική προσπάθεια.

Το δεύτερο δεκαήμερο γίνεται πιο κοινωνικό, οι παρέες κι οι συζητήσεις για μια κοινή προσπάθεια δεν θα λείπουν. Άτομα με κύρος σας εμψυχώνουν και βοηθούν, ίσως κρυφά, σε κάποιο στόχο σας.

Το τρίτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από τις όψεις της εβδομάδας κι αυτό θα το έλεγα τύχη. Από τις 22/1 και μετά επικοινωνείτε με ομοϊδεάτες και συναντάτε πάλι κάποιες παρέες. Συμφωνίες και χαλαρές συζητήσεις θα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

SPONSORED LINKS

"Η όμορφη γυναίκα είναι στολίδι και η καλή θησαυρός."

Άρθουρ Σοπενχάουερ

  • 1830 — Υπογράφεται στο Λονδίνο, μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας και Ρωσίας, πρωτόκολλο με το οποίο η Ελλάδα ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος.
    1878 — Ο ελληνικός στρατός εισβάλλει στην Θεσσαλία.
    1924 — Φεύγει από τη ζωή ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Βλαντιμίρ Λένιν.
    1976 — Λαμβάνει χώρα η πρώτη εμπορική πτήση με επιβάτες του υπερηχητικού αεροπλάνου Κονκόρντ.
    1984 — Πεθαίνει στην Χαλκίδα ο λογοτέχνης, κριτικός, θεατρικός συγγραφέας, ποιητής και πεζογράφος Γιάννης Σκαρίμπας.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2