Ασπίδα προστασίας ενάντια στους μύκητες των ποδιών

Μία σειρά προϊόντων για γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία, που βασίζεται στη μυκητοκτόνο δράση της τερβιναφίνης.
Ασπίδα προστασίας ενάντια στους μύκητες των ποδιών
Ασπίδα κατά των μυκήτων των ποδιών αποτελεί η ουσία τερβιναφίνη, η οποία με τη μυκητοκτόνο δράση της οδηγεί σε αποτελεσματική θεραπεία σε πολύ μικρό διάστημα.

Μια πρωτοποριακή αγωγή για τις δερματομυκητιάσεις ποδιών προσφέρει το προϊόν Lamisil Once® που με μια μόνο εφαρμογή οδηγεί σε εύκολη και αποτελεσματική θεραπεία.

Η καινοτομία του προϊόντος έγκειται στη χρήση ενός μοναδικού συστήματος διοχέτευσης του φαρμάκου στο δέρμα. Με μία μόνο εφαρμογή, η κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία μορφή του, σχηματίζει ένα σχεδόν αόρατο φιλμ, απελευθερώνοντας βαθιά μέσα στο δέρμα όλη την ποσότητα τερβιναφίνης, που χρειάζεται για την αποτελεσματική εξόντωση των μυκήτων που προκαλούν το ‘πόδι του αθλητή’.

Καθώς οι έρευνες υποδεικνύουν ότι οι ασθενείς χρειάζονται μία απλή, γρήγορη και αποτελεσματική λύση για τις μυκητιάσεις των ποδιών, το Lamisil Once® έχει ειδικά σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει τις συγκεκριμένες ανάγκες, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο αντιμετώπισης της συγκεκριμένης πάθησης.

Για τη θεραπεία απαιτείται μια μόνο εφαρμογή, και στα δύο πόδια. Η δράση του προϊόντος διαρκεί για τις επόμενες 13 ημέρες, απαλλάσσοντας τους ασθενείς από την ανάγκη καθημερινής εφαρμογής φαρμάκων.

Μια εβδομάδα μόνο, απαιτείται, για αποτελεσματική θεραπεία που εξουδετερώνει τους μύκητες, με τη χρήση του Lamisil Dermgel, 1 με 2 φορές την ημέρα. Άλλα προϊόντα χρειάζονται έως και 4 εβδομάδες!

Η σύνθεσή του σε μορφή gel, ανακουφίζει τις περιοχές του δέρματος που υποφέρουν από μύκητες, καταπραΰνοντας την αίσθηση καψίματος και τη φαγούρα. Προσφέρει μία αίσθηση δροσιάς, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας στο δέρμα.

Θεραπεία μιας βδομάδας με εύκολη χρήση αποτελεί και το προϊόν Lamisil Spray, που προορίζεται για τις μυκητιάσεις δέρματος και την ποικιλόχρου πιτυρίαση. Η συσκευασία σε spray επιτρέπει τη σωστή εφαρμογή σε περίπτωση που δυσκολεύεστε να φτάσετε την πάσχουσα περιοχή ή εάν δεν θέλετε να λερώσετε τα χέρια σας, ενώ μπορεί να ψεκάζει και ανάποδα!

Τα προϊόντα διατίθενται μόνο από φαρμακεία και συνιστάται η χρήση τους σε ενήλικες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v