10 fit προφίλ που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

Κίνητρο, νέες ασκήσεις, έξυπνες συμβουλές διατροφής και προπόνησης και μπόλικες γνώσεις σε δέκα fit προφίλ στο Instagram για άμεσο follow.
10 fit προφίλ που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

Μέσα σε όλη τη σαβούρα του Instagram – ευτυχώς – υπάρχουν και προφίλ από τα οποία μπορούμε να ενημερωνόμαστε για πράγματα που μας αφορούν και μας ενδιαφέρουν, ανεξαρτήτως πεδίου.

Στο κομμάτι του fitness, εκατοντάδες προφίλ γυμναστών και σελίδων προσφέρουν ποιοτική ενημέρωση για τους followers μέσα από βίντεο με ασκήσεις, έρευνες πάνω σε τομείς διατροφής και άσκησης, αλλά και κίνητρο για να υιοθετήσει κανείς τη γυμναστική ως τρόπο ζωής.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε δέκα τέτοια προφίλ.

menshealthmag 

To προφίλ του διάσημου περιοδικού fitness έχει τα πάντα περί διατροφής, άσκησης και γενικότερης υγείας.

 

A post shared by Men's Health (@menshealthmag) on



bjgaddour 

Γυμναστής και role model (έχασε περίπου 50 κιλά και έγινε από παχύσαρκος… κομμάτια), ο BJ μας «σερβίρει» καθημερινά βίντεο με ασκήσεις, συνταγές και ένα σωρό χρήσιμα tips για τις προπονήσεις μας.

 

A post shared by BJ Gaddour (@bjgaddour) on



hannaheden_fitness 

Ιδιοκτήτρια του Pumpfit Club στούνιο, η Hanna ποστάρει καθημερινά πρωτότυπες και έντονες προπονήσεις με ή χωρίς εξοπλισμό.

 

A post shared by Hannah Eden (@hannaheden_fitness) on



alexia_clark 

«Βασίλισσα» των έντονων προπονήσεων (και τον εκατοντάδων παραλλαγών ασκήσεων με πάσης φύσεως εξοπλισμό), η Alexia ποστάρει ανελέητα κάθε μέρα διαφορετικές κυκλικές προπονήσεις που εντυπωσιάζουν. Και τον σκύλο της που επίσης έχει ενδιαφέρον.

 

A post shared by Alexia Clark (@alexia_clark) on



dylanwerneryoga 

Ο τύπος που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε περί γιόγκα, εμπνέει εκατομμύρια κόσμου με τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισής του πάνω στην αρχαία πρακτική.  

 

A post shared by Dylan Werner (@dylanwerneryoga) on



bretcontreras1 

Δεν τον λένε τυχαία «the glute guy». O Bret είναι ο νούμερο ένα προπονητής… γλουτών στις ΗΠΑ, ενώ οι μέθοδοί του στην εκγύμναση της συγκεκριμένης μυϊκής ομάδας εγγυώνται αποτελέσματα. Αν θέλετε ασκήσεις για γλουτούς, αυτός είναι ο άνθρωπός σας.



chrisabeardsley 

Δε γνωρίζουμε αν γυμνάζεται, όμως ο ερευνητής Chris Beardsley έχει μακράν την πιο τεράστια βάση δεδομένων και ερευνών πάνω στο κομμάτι της γυμναστικής, για κάθε στόχο. Τα διαγράμματα που ανεβάζει παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για επαγγελματίες και μη.  

 

A post shared by Chris Beardsley (@chrisabeardsley) on



thealanaragon 

Γκουρού της διατροφής, troll με επιστημονική βάση και πέρα για πέρα συμπαθής, ο Alan Aragorn θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τα διατροφικά δόγματα που ίσως πιστεύετε ακόμα.

 

A post shared by Alan Aragon (@thealanaragon) on



syattfitness 

Απλά και κατανοητά infographics για διατροφή και άσκηση, βίντεο με τεχνική ασκήσεων, αποκατάστασης τραυματισμών και βελτίωσης κινητικότητας, μπόλικο χιούμορ. Ο Jordan Syatt είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο συμπαθητικούς προπονητές.

 

A post shared by Jordan Syatt (@syattfitness) on



optimize.physiotherapy 

Η έντονη γυμναστική – συνήθως – προκαλεί προβλήματα και ενοχλήσεις και ο Mike Gauvreau είναι ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες για να τα λύσει. Βίντεο, τεχνικές χαλάρωσης και διάτασης κι ένα σωρό ακόμα χρήσιμες πληροφορίες για όσους θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v