Πού να γραφτώ γυμναστήριο;

Αποφάσισες επιτέλους να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι; Δες μερικούς από τους καλύτερους χώρους στην Αθήνα για να το κάνεις σωστά.
Πού να γραφτώ γυμναστήριο;

του Νικόλα Γεωργιακώδη

Νέος χρόνος νέοι στόχοι. Ο Γενάρης έφυγε και εσύ ήδη ψάχνεσαι για το πού θα ξεκινήσεις να αλλάζεις το σώμα σου. Για τα οφέλη της άσκησης μην ξαναλέμε, μόνο καλό θα σου κάνει η απόφαση αυτή, όμως το πού θα την εφαρμόσεις έχει σημασία.

Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση αλλά θυμήσου αυτό: ό,τι πληρώνεις, παίρνεις.

Δες παρακάτω μερικούς από τους καλύτερους χώρους στην Αθήνα για να το κάνεις σωστά, και τις συνδρομές που προσφέρουν.

Στις συνδρομές δεν συμπεριλαμβάνεται η εγγραφή η οποία ποικίλλει από χώρο σε χώρο, αλλά και τυχόν επιπλέον υπηρεσίες όπως ομαδικά (TRX, Spinning, Les Mills κ.α.), διατροφολόγος και personal training.  Αν θελήσεις κάτι εξτρά, τότε επικοινώνησε με τους υπεύθυνους για να σε κατευθύνουν κατάλληλα.

Alterlife
Λεωφ. Μεσογείων 483, Αγ. Παρασκευή, τηλ: 21 0600 0557, δείτε το ωράριο εδώ, ετήσια συνδρομή στα 129€ με συμμετοχή στα ομαδικά και χρήση των οργάνων



Μεγάλοι χώροι, πάρκινγκ, ποικιλία μηχανημάτων, άνετος χώρος στα ελεύθερα, δύο αίθουσες pilates, αίθουσα για ομαδικά, ξεχωριστή αίθουσα με μηχανήματα cardio και αίθουσα για cross training και spinning, είναι η εικόνα στο γυμναστήριο της Μεσογείων. Σημειώστε πως η αλυσίδα διαθέτει και studio με υπηρεσίες boutique στα οποία προσφέρονται αποκλειστικά group training προγράμματα, δείτε εδώ.

Bodyscape
Λεωφ. Πεντέλης 107, Χαλάνδρι, τηλ: 21 0682 8470, δείτε το ωράριο εδώ, συνδρομές από 23€/μήνα για ετήσιο πακέτο με χρήση μηχανημάτων, ομαδικά και 18 επισκέψεις σολάριουμ, δείτε αναλυτικά τα πακέτα εδώ



Σε τέσσερα επίπεδα και εγκαταστάσεις πάνω από 2.500 τ.μ., τo Bodyscape Gym & Health Club διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα, pilates studio, αίθουσα ομαδικών, αίθουσα cross training και χώρο για ελεύθερα βάρη. Στα μπόνους η πισίνα που παρέχεται για κολύμβηση, αλλά και ομαδικά.

Health Studio
Εθ. Αντιστάσεως 84, Χαλάνδρι, τηλ: 21 0672 5055, δείτε το ωράριο εδώ,  ετήσια συνδρομή από 400€ για χρήση μηχανημάτων και ομαδικών

Το πρώτο ιδιωτικό γυμναστήριο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα το 1960, συνεχίζει μέχρι σήμερα να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους ανακαινισμένους, άνετους και καθαρούς του χώρους. Σε 1.000 τ.μ. θα βρείτε εξειδικευμένο προσωπικό, διατροφολόγο, ελεύθερα βάρη, στατικά και αερόβια μηχανήματα, ομαδικά προγράμματα (yoga, pilates, cross training, total body, kick boxing κ.α.), σάουνα, χαμάμ, κρύο υδρομασάζ και υπηρεσίες personal.

Golden Gym
ΚυψέληΝέα Ιωνία, Γαλάτσι και Αγία Παρασκευή, δείτε τα ωράρια στις σελίδες τους, συνδρομή από 139€ (6 μήνες) για χρήση μηχανημάτων και ομαδικών



Η αλυσίδα γυμναστηρίων διαθέτει προσεγμένους και καθαρούς χώρους, πληθώρα μηχανημάτων αερόβιων και μη και ομαδικών προγραμμάτων για κάθε στόχο (Les Mills Grit, TRX, Kickbox, Zumba, Yoga κ.α.) και φιλικό προσωπικό. Προσφέρει και υπηρεσίες personal training για εξατομικευμένη άσκηση.

Gym Tonic
Παρ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 96, Γλυφάδα, τηλ: 21 3033 5024, δείτε το ωράριο εδώ, ετήσια συνδρομή από 16,6€ ανά μήνα σε δόσεις για χρήση οργάνων και ομαδικά προγράμματα με δώρο 6 premium training sessions, δείτε αναλυτικά εδώ



Το δημοφιλές γυμναστήριο των νοτίων προαστίων γυρνάει σελίδα, ανακαινίζεται και προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία fitness με πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων σε 2 αίθουσες, εξειδικευμένο προσωπικό, σάουνα, χαμάμ πλήρως ανακαινισμένες αίθουσες και ολοκαίνουργια μηχανήματα Technogym αερόβιας και ενδυνάμωσης.

LVK Premium Fitness
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 247, Νέα Σμύρνη, τηλ: 21 0940 6294, δείτε το ωράριο εδώ,  ετήσια συνδρομή στα 240€



Πλήρως ανακαινισμένο, πεντακάθαρο και φωτεινό, το γυμναστήριο στην Λεωφόρο Συγγρού διαθέτει ολοκαίνουργιους διαδρόμους και μηχανήματα, έμπειρους προπονητές, ειδικό χώρο για προπονήσεις με ολυμπιακές μπάρες με ειδικό δάπεδο, χώρο cross training και άνετο χώρο με ομαδικά (pilates, core concept, full body, tumbao, suspension training, zumba κ.α.)

Trainbox
Λεωφόρος Αμαρουσίου 58, Πεύκη, τηλ: 21 0612 2514, δείτε το ωράριο εδώ, ετήσια συνδρομή στα 120€ για χρήση μηχανημάτων και ομαδικών



Άνετο, καθαρό, σε δύο χώρους με ειδική αίθουσα για Cross Training, το γυμναστήριο της Πεύκης διαθέτει αίθουσα με μηχανήματα και ελευθέρα βάρη, cage με τροχαλίες και μονόζυγα, αίθουσα για ομαδικά προγράμματα (Tabata Intervals, Functional, Mobility, Abs and Hips κ.α.) και ειδική αίθουσα για Pilates Equipment. Στον κάτω χώρο λειτουργεί σχολή Brazilian Jiu Jitsu.

Holmes Place
Γλυφάδα, Μαρούσι, Αθήνα, δείτε τα ωράρια στις σελίδες των clubs, συνδρομή από 79,90€ ανά μήνα για ετήσια εγγραφή και χρήση πισίνας και εγκαταστάσεων/προγραμμάτων



Τα premium γυμναστήρια διαθέτουν τρία υποκαταστήματα στην Αττική τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες, τους καθαρούς και άνετους χώρους και την ποικιλία μηχανημάτων αερόβιας και ενδυνάμωσης. Ομαδικά προγράμματα (cycling, pilates, TRX, Kick Boxing, Aqua Aerobic, ABS express κ.α.), πισίνα, δωρεάν πετσέτες, διαιτολόγος, spa και personal training είναι μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρονται.

Melekos Health Club
Λέοντος 4, Αργυρούπολη, τηλ: 21 0994 3655, δείτε το ωράριο εδώ, ετήσια συνδρομή από 150€, δείτε αναλυτικά τα πακέτα εδώ



Με 4 αίθουσες ομαδικών μαθημάτων, αίθουσα Pilates Equipment, αίθουσα με κωπηλατοεργόμετρα και ξεχωριστή αίθουσα 500 τετραγωνικών αφιερωμένη στην ενδυνάμωση, το γυμναστήριο της Αργυρούπολης ξεχωρίζει για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του (personal training, μασάζ, κέντρο αδυνατίσματος), αλλά και τα ποικίλα ομαδικά προγράμματα που προσφέρει (Power Pump, Zumba, Cross Training, Biking, Pilates Mat, TRX κ.α.).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v