Thalasso: Βουτιές και... αναζωογόνηση

Σε πολυκέντρο αυθεντικής θαλασσοθεραπείας, άθλησης, ομορφιάς, υγείας και ψυχοσωματικής ισορροπίας μεταμορφώθηκε το Thalasso του ομίλου Maris Hotels, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η ριζική του ανακαίνιση μόλις ολοκληρώθηκε και οι πύλες του είναι ανοικτές στους θιασώτες των εναλλακτικών θεραπειών.
Thalasso: Βουτιές και... αναζωογόνηση

Σε πολυκέντρο αυθεντικής θαλασσοθεραπείας, άθλησης, ομορφιάς, υγείας και ψυχοσωματικής ισορροπίας μεταμορφώθηκε το Thalasso του ομίλου Maris Hotels, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

To κέντρο θαλασσοθεραπείας μόλις ολοκλήρωσε τη ριζική του ανακαίνιση, που διήρκεσε 2 χρόνια και κόστισε περισσότερα από 2,9 εκατ. ευρώ.

Δέκα χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του το Thalasso καταλαμβάνει 4.500 τ.μ. στο ξενοδοχείο Candia Maris.

Μεταξύ άλλων, στις υπηρεσίες του περιλαμβάνονται εσωτερικές πισίνες, ινστιτούτο σπονδυλικής στήλης, ατμόλουτρα, υδρομασάζ, υπηρεσίες spa και σάουνα, χαμάμ, αισθητική φροντίδα με λίφτινγκ, λιποαναρρόφηση, περιποίηση προσώπου και σώματος, αίθουσα θαλάσσιου ιονισμού, διαιτολογική παρακολούθηση, θεραπεία χεριών με φύκια, θεραπεία χεριών με λάσπη, γαλβανικά ρεύματα, μηχανικό shiatsu, χρωμοθεραπεία και σολάριουμ.

Το πρόγραμμα all inclusive 6 ημερών του Thalasso περιλαμβάνει:

* 6 πισίνες thalasso,

* 6 ατομικές μπανιέρες thalasso,

* 3 jet μασάζ,

* 3 περιμετρικά μασάζ,

* 1 μασάζ με θαλάσσια φύκια,

* 1 μασάζ με έλαια,

* 1 πρόγραμμα φύκια-λάμπες,

* 2 οξυγονοθεραπείες.

Η επιβάρυνση στην τιμή παραμονής στο ξενοδοχείο φτάνει τα 573 ευρώ ανά άτομο, αν και μπορείτε να επιλέξετε και το οικονομικότερο πρόγραμμα των 12 ημερών με 991 ευρώ. Τις τιμές παραμονής στο ξενοδοχείο Candia Maris μπορείτε να τις βρείτε στη διπλανή στήλη ”σχετικά Links”.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο 2810-377000.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v