ΕΥΕΞΙΑΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

12 απίθανες ιδέες για πρωτοχρονιάτικα χτενίσματα

Κανένα κομμωτήριο. Βρήκαμε τις καλύτερες ιδέες για φανταστικά χτενίσματα που μπορείτε πανεύκολα να κάνετε μόνες σας για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

12 απίθανες ιδέες για πρωτοχρονιάτικα χτενίσματα

Η αλλαγή του χρόνου είναι για να περνάμε ωραία. Και δύσκολα περνάς ωραία αν έχεις προηγουμένως τρέξει από τη δουλειά στα μαγαζιά κι από εκεί σε κομμωτήριο με εικοσάμετρη ουρά για να φτιάξεις τα μαλλιά σου για το βράδυ. Με τα ωραιότατα και πανεύκολα DIY χτενίσματα που συγκεντρώσαμε παρακάτω, ο νέος χρόνος θα σας βρει πεντάμορφες αλλά καθόλου –μα καθόλου– ταλαιπωρημένες.

Μίνι κότσος με κοτσιδάκια


Αναλυτικές οδηγίες εδώ

Το ιδανικό χτένισμα για κοντές ή μεσαίου μήκους μπούκλες: Χτενίστε τις στο πλάι και στερεώστε με ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ σαν αυτό τις φωτογραφίας.Κότσος με γαλλικές πλεξούδες για κοντά μαλλιά


Αναλυτικές οδηγίες εδώ

Και στην μεγαλύτερη εκδοχή τουΈνας πριγκιπικός φιόγκοςΚότσος στο πλάιΗ ποτοαπαγόρευση ζειΕντελώς πριγκιπικόΑπλή πλεξούδα συνδυασμένη με ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ μαλλιώνΈνα απλό ρομαντικό σινιόν…Και παρόμοιο, για κορίτσια με μπούκλεςΚαι άλλη μία τέλεια εναλλακτική για τα σγουρά μαλλιά σαςΠηγή: Buzzfeed.com


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Δυο παράδοξα είναι καλύτερα από ένα. Μπορεί ακόμα και να υποδεικνύουν μια λύση."

Edward Teller, 1908-2003, Ουγγροαμερικανός πυρηνικός φυσικός

  • 1826 - Ο Γεώργιος Σαχτούρης και ο Κωνσταντίνος Κανάρης νικούν τον Τουρκικό Στόλο κοντά στη Σάμο.
    1906 - Καταστροφές ελληνικών ιδρυμάτων, εκκλησιών και σχολείων της Φιλιππουπόλεως από τους Βουλγάρους. 
    1945 - Αρχίζει να λειτουργεί το «Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας», που ιδρύθηκε με τη ΣΠ 54, με πρώτο διευθυντή τον Ηρ. Πετμεζά.

© 2002-2019 MEDIA2DAY