Εύκολα και γρήγορα καλοκαιρινά χτενίσματα

Πέντε βιντεάκια μας δείχνουν βήμα προς βήμα όμορφα και δροσερά καλοκαιρινά χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε χωρίς πιστολάκι σε δυο-τρία λεπτά.
Εύκολα και γρήγορα καλοκαιρινά χτενίσματα
Το πιστολάκι τις μέρες που ο υδράργυρος χτυπάει σαραντάρια ακούγεται τουλάχιστον εφιαλτικό. Από την άλλη, βέβαια, η καλοκαιρινή υγρασία δεν είναι ο καλύτερος φίλος των μαλλιών σας, τα οποία τελικά καταλήγουν να περνούν όλο το καλοκαίρι δεμένα σε μια πρόχειρη αλογοουρά. Πράγμα που δεν είναι απαραίτητα άσχημο, σίγουρα όμως από ένα σημείο και μετά καταλήγει να είναι βαρετό. Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε πέντε εύκολα και όμορφα καλοκαιρινά χτενίσματα, που μπορείτε να κάνετε γρήγορα και χωρίς πιστολάκι το πρωί και να διατηρηθούν όλη την ημέρα.

Χαλαρό μάζεμα με κορδέλα

Για αυτό το απλούστατο και δροσερό χτένισμα χρειάζεστε μόνο μια κορδέλα για τα μαλλιά. Είναι ιδανικό για σγουρά ή σπαστά μαλλιά –αν τα μαλλιά σας είναι ίσια, ίσως χρειαστεί να τους δώσετε λίγο όγκο με μια βούρτσα και ένα ψαλίδι για μπούκλες.



Μαζεμένα στο πλάι με κοτσίδα

Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, και για τα καλοκαιρινά σας πάρτι (αρκεί να το στολίσετε με ένα εντυπωσιακό λάστιχο με ένα μεγάλο λουλούδι, όπως στο παράδειγμα του βίντεο) αυτό το χτένισμα αφήνει τα μαλλιά να πέφτουν χαλαρά στο πλάι, ενώ η γαλλική κοτσίδα προσθέτει μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια στο πίσω μέρος.



Ο κότσος της μπαλαρίνας

Εύκολος, γρήγορος και πάντα κομψός, αυτός ο κλασικός κότσος που πιάνεται ψηλά στο κεφάλι σας προστατεύει από την καλοκαιρινή ζέστη, ενώ προσθέτει έξτρα πόντους στυλ στις βόλτες σας στην πόλη.



Γαλλικός κότσος στο πλάι

Ιδανικό χτένισμα τόσο για ίσια όσο και για σγουρά μαλλιά, χρειάζεται μόνο ένα λαστιχάκι και μερικά τσιμπιδάκια για να τον στερεώσετε, και γίνεται εύκολα και γρήγορα, σε 2-3 λεπτά.



Πλεκτή κοτσίδα στο πλάι

Αν τα μαλλιά σας είναι αρκετά μακριά, αυτή η κοτσίδα –που είναι, ουσιαστικά, περισσότερες, η μία πάνω από την άλλη– εγγυάται να τα τιθασεύσει, και να σας δροσίσει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v