Αυτοπεποίθηση, το μυστικό της ομορφιάς

Αφήστε την τελειότητα για τις σταρ. Δεν χρειάζεται να είστε αψεγάδιαστες για να βγείτε στην παραλία. 9 "κόλπα" θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σας στα ύψη!
Αυτοπεποίθηση, το μυστικό της ομορφιάς
Οι γυναίκες το καλοκαίρι νιώθουν χειρότερα με το σώμα τους, ανησυχώντας, μεταξύ άλλων, για την επιδερμίδα, τα παραπανίσια κιλά και την εμφάνισή τους γενικότερα. Το μυστικό, όμως, για να δείχνετε όμορφη κρύβεται στην αυτοπεποίθηση. Πού και πώς θα την βρείτε; Διαβάστε 9 τρόπους που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σας στα ύψη!

Κολακέψτε τη γραμμή σας
Το σημαντικότερο που πρέπει να λαμβάνετε υπ' όψιν όταν επιλέγετε μαγιό και ρούχα για την παραλία, είναι το σχήμα του σώματός σας και πώς να το αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο. Αν, για παράδειγμα, έχετε κοιλίτσα, επιλέξτε ένα ολόσωμο μαγιό, σε σκούρα απόχρωση, ενώ αν έχετε μικρό στήθος, επιλέξτε ένα μπικίνι με καλή ενίσχυση στο σουτιέν.

Φυσικό μακιγιάζ
Είτε είστε 20 ετών, είτε παντρεμένη μητέρα τριών παιδιών, δεν πρέπει ποτέ να "αφήνεστε". Και ο πρώτος και βασικός κανόνας είναι το μακιγιάζ. Βέβαια, το καλοκαίρι δεν ενδείκνυται για μάσκαρες, σκιές και eye liner. Ωστόσο, λίγο ρουζ και make up δεν έβλαψε ποτέ καμία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Mama365.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v