Tantra Beauty & Spa: Κερδίστε Full Body Massage με πολύτιμους λίθους

Χαλαρώστε και αφεθείτε στις ενυδατικές ιδιότητες του full body massage με πολύτιμους λίθους σε συνδυασμό με peeling σώματος, που προσφέρει το ινστιτούτο Tantra Beauty & Spa σε τρεις τυχερούς αναγνώστες –δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Tantra Beauty & Spa: Κερδίστε Full Body Massage με πολύτιμους λίθους
Οι 3 αναγνώστες που κερδίσαν ένα full body massage στο Tantra Beauty & Spa είναι οι:
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΛΑΔΑΣ
ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΙΛΑΪΔΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.

Οι διακοπές αργούν και το στρες στην δουλειά μεγαλώνει; Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας με ένα υπέροχο full body massage με πολύτιμους λίθους (ρουμπίνια) σε συνδυασμό με peeling σώματος, μια ξεχωριστή και πολύτιμη εμπειρία χαλάρωσης, ευεξίας και απόλυτης ενυδάτωσης για όλο το σώμα.

Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με ένα απολαυστικά χαλαρωτικό και ενυδατικό massage πούδρας πολύτιμων λίθων ρουμπινιών. Το εκχύλισµα ρουμπινιού έχει την ιδιότητα να συγκρατεί την υγρασία της επιδερμίδας, διότι περιέχει υδρολυµένες πρωτεΐνες, αµινοξέα προερχόµενα από αγνό µετάξι προσφέροντας άριστη ενυδάτωση, μαλακώνοντας το δέρµα, κάνοντάς το λείο και απαλό. Ειδική ιεροτελεστία massage, όπου σε συνδυασμό με το peeling σώματος που εφαρμόζεται αποτελεί την πλέον απολαυστική τελετουργία για μια απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.
Διάρκεια: 70’ λεπτά – Αξία: 85 ευρώ.

Λίγα λόγια για το Tantra Beauty & Spa
To κέντρο αισθητικής Tantra Beauty&Spa βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, προσφέροντας μια εναλλακτική λύση στην σύγχρονη γυναίκα για την αναζωογόνηση, την χαλάρωση, την ευεξία αλλά και την βελτίωση και διατήρηση της υγείας του δέρματος και του σώματος της.

Το ειδικευμένο προσωπικό του κέντρου αισθητικής Tantra Beauty&Spa, σεβόμενο τις προσωπικές ανάγκες σας είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την θεραπεία που επιθυμείτε.

Στο κέντρο αισθητικής Tantra Beauty&Spa, πιστεύουμε ότι η βελτίωση της εμφάνισης τονώνει την αυτοπεποίθηση κάνοντας τον καθένα να αισθάνεται καλύτερα.

Για αυτό τον βασικό λόγο, οι θεραπείες μας είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένες και εμπνευσμένες από τις σημαντικότερες παραδόσεις της ευεξίας και της χαλάρωσης έχοντας ως στόχο να δώσουν πραγματικές λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς.

Ενδεικτικές υπηρεσίες:
• Θεραπείες σώματος
Οriental μασάζ, Χαλαρωτικό μασάζ, Μπαλινέζικο μασάζ, Φαραώ με ρινίσματα χρυσού, Θεραπεία Carribean, Σοκολατοθεραπεία, Ηot stones

• Θεραπείες προσώπου
Βαθύς καθαρισμός, Ενυδάτωση, Σοκολατοθεραπεία, Σύσφιξη χρυσοθεραπείας, Meditox- αντιγύρανση, Θεραπεία ματιών (opsis)

• Αποτρίχωση με κερί
• Μανικιούρ
• Πεντικιούρ

Tantra Beauty & Spa: Ειρήνης 2, (Πλατεία Ν. Σμύρνης), Ν. Σμύρνη, τηλ.:2109821175
mail to: [email protected]
Επισκεφτείτε το group του Tantra Beauty & Spa στο Facebook.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v