Μακιγιάζ Χειμώνας 2010-2011: Τα χρώματα και οι τάσεις

Ποια είναι τα χρώματα του χειμώνα στο μακιγιάζ; Πώς θα σχηματίσουμε τα τέλεια smoky eyes; Με ποια προϊόντα θα αποκτήσουμε sexy nude χείλη; Δείτε το video και εφαρμόστε μόνες σας το μακιγιάζ του χειμώνα –ή κερδίστε το!
Μακιγιάζ Χειμώνας 2010-2011: Τα χρώματα και οι τάσεις
της Έλενας Μπούλια

To Φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και το ινστιτούτο αισθητικής Tormalina’s Beauty μας υποδέχεται προκειμένου να μας παρουσιάσει την χειμερινή συλλογή μακιγιάζ, με ολοκαίνουργια προϊόντα από την εταιρία επαγγελματικού μακιγιάζ Malu Wilz.

Βασισμένο στις τάσεις της μόδας για τον Χειμώνα 2010-2011, οι οποίες επιστρατεύουν τις παλέτες του γκρι, του μεταλλιζέ (ασημί και χρυσαφί) αλλά και του ροζ, και με το μαύρο πάντως να κυριαρχεί σε δαντέλες και δέρματα, το μακιγιάζ της σεζόν αναδεικνύει το βλέμμα όσο ποτέ. Η τεχνική smoky eyes αποκτά άλλη διάσταση με το γκρι-ασημί να χαρίζει λάμψη και το μαύρο ένταση, ενώ τα nude lips δημιουργούν αισθησιακό, sexy αποτέλεσμα τόσο σε πρωινές όσο και σε βραδινές εμφανίσεις.

Στο video που ακολουθεί η ιδιοκτήτρια του Tormalina’s Beauty-αισθητικός κ. Εύη Κυνηγαλάκη θα μας δείξει, μεταξύ άλλων, ποια άλλα χρώματα μπορούν να εφαρμοστούν στα smoky eyes του φετινού Χειμώνα, ποιες φωτοσκιάσεις θα αναδείξουν καλύτερα τις γωνίες του προσώπου μας και πώς θα καταφέρουμε, επιτέλους, την τέλεια γραμμή με το eye-liner.


Τα προϊόντα Malu Wilz -θα τα βρείτε όλα στο Tormalina’s Beauty- που χρησιμοποιήθηκαν στο μακιγιάζ του video είναι τα εξής:
Σκιές:
ασημο-γκρι για την βάση νο.197, μαύρη νο.240, μωβ νο.178, μπεζ για την γωνία του φρυδιού νο.93 (τιμές: το κουτάκι με δύο σκιές 35 ευρώ)
Eye-liner μαύρο (τιμή: 14 ευρώ)
Μολύβι ματιών νο. 12 (τιμή: 18 ευρώ)
Μάσκαρα intense black (τιμή: 22 ευρώ)
Ρουζ νο.4 (τιμή: 30 ευρώ)
Μολύβι χειλιών νο.51 (τιμή: 18 ευρώ)
Κραγιόν 118 (τιμή: 17 ευρώ)
Άχρωμο μολύβι-Lip corrector 01 (τιμή: 18 ευρώ), perfect volume lip base – βάση αποχρωματισμού και ενυδάτωσης χειλιών (τιμή: 14 ευρώ)
Make-up natural touch foundation (τιμή: 40 ευρώ)
Πούδρα Compact Powder νο. 12 (τιμή: 23 ευρώ)

Μείνετε online καθώς σύντομα θα ακολουθήσει μεγάλος διαγωνισμός με υπέροχα δώρα από το Tormalina's Beauty...

Tormalina's Beauty: Ναϊάδων 49, Π. Φάληρο. Τηλ. 2109814390 –Δείτε στον χάρτη.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v