9 (necessary) καλλυντικά για το καλοκαιρινό μας νεσεσέρ

Τους καλοκαιρινούς μήνες, καμία γυναίκα δε μπορεί να αποχωριστεί το παραφουσκωμένο της νεσεσέρ. Αυτό που περιέχει τα σπουδαιότερα "εργαλεία" για λάμψη και φρεσκάδα καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας. Το δικό μας νεσεσέρ, όμως, περιέχει και τα καλύτερα.
9 (necessary) καλλυντικά για το καλοκαιρινό μας νεσεσέρ
Στην πόλη, στην θάλασσα, στο σπίτι μετά την θάλασσα, εμάς τις γυναίκες μας ακολουθεί ένα παραφουσκωμένο νεσεσέρ που κάθε χρόνο οφείλει να περιέχει τα νεώτερα θαύματα της αισθητικής και κοσμητολογίας. Μικρά πολύχρωμα μπουκαλάκια με μαγικά φίλτρα που σκοπό έχουν να ενισχύσουν την έτσι κι αλλιώς εξαιρετική καλοκαιρινή μας εμφάνιση, καθώς και την ματαιοδοξία μας. Οι άντρες μας κοροϊδεύουν. Και τι μ’αυτό; Εμείς είμαστε αυτές που κάθε καλοκαίρι κλέβουμε την παράσταση.

Στην πόλη: Συνωστισμός στο μετρό, καυσαέριο στους δρόμους, κίνηση και ιδρώτας που κυλά γαργαλιστικά στην πλάτη. Πώς θα νιώσουμε δροσερές και ξεκούραστες;
* Clinique Almost Bronzer SPF 15: Δύο αποχρώσεις μπρονζέ πούδρας εμπλουτισμένες με αντηλιακή προστασία. Λειτουργεί σαν oil-free πούδρα, δίνοντάς μας την δυνατότητα να δείχνουμε από ελαφρώς έως και πολύ μαυρισμένες, ενώ μας παρέχει έναν ωραίο, ηλιοκαμένο τόνο στον δέρμα καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου. Τοποθετείται σε όλο το πρόσωπο, με έμφαση τα ζυγωματικά, και τον λαιμό, ενώ οι δύο αποχρώσεις μπορούν να αναμειχθούν σε μία για ένα πιο ιδιαίτερο, προσωπικό αποτέλεσμα.
Τιμή: 37 ευρώ.
Θα το βρω: Στα καταστήματα με προϊόντα ομορφιάς και εδώ.

* Dermadoctor Med e Tate Hyperidrosis control wipes:
Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που τώρα το καλοκαίρι ιδροκοπούν ακατάπαυστα, μόλις βρήκατε το γιατρικό σας. Τα μαγικά αυτά μαντηλάκια ανακουφίζουν από την υπερβολική εφίδρωση και βοηθούν στην μείωσή της. Η μοναδική τους φόρμουλα διαθέτει συστατικά όμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται στις αντίστοιχες θεραπείες botox. Ενώ είναι εξίσου απαραίτητα και σε γυναίκες που ιδρώνουν λιγότερο, αλλά που απλά θέλουν να δροσίσουν το πρόσωπό τους διατηρώντας το make-up στην θέση του ή τα ιδρωμένα χέρια τους πριν από ένα ραντεβού που τους προκαλεί άγχος. Μπορούν, άλλωστε, να χρησιμοποιηθούν άφοβα σε όλο το σώμα. Η μία συσκευασία διαθέτει 30 μικρά μαντηλάκια.
Τιμή: 35 ευρώ.
Θα τα βρω: Μπορείτε να τα αγοράσετε on-line από εδώ.

* Korres Watermelon Στικ Προσώπου SPF30: Στικ για ενισχυμένη προστασία από όλο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας. Τοποθετείται σε ευαίσθητες περιοχές του προσώπου όπως χείλη, μύτη και γύρω από τα μάτια, ενώ είναι ιδανικό για παιδιά. Είναι τρομερά εύχρηστο, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και σαν λαμπερό προϊόν μακιγιάζ, αφού αν φορεθεί στα ζυγωματικά ή τα φρύδια θα τους δώσει μία επιπλέον λάμψη. Περιέχει φυσικό φίλτρο οξειδίου του ψευδαργύρου, εκχυλίσματα από ηλιοτρόπιο, έλαια macadamia και ρυζιού και εκχυλίσματα καρπουζιού, ενώ δεν περιέχει mineral oil. Επαναλάβετε την χρήση του τακτικά, ειδικά αν ιδρώνετε ή βρέχεστε.
Τιμή: 11,50 ευρώ.
Θα το βρω: Στα περισσότερα φαρμακεία, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε και από εδώ.

Στην πισίνα - θάλασσα: Βουτιά. Βρεγμένα μαλλιά, βρεγμένα νύχια, υγρό δέρμα. Τα παρακάτω προϊόντα θα φροντίσουν ώστε να βγαίνουμε από την πισίνα το ίδιο λαμπερές όσο όταν βουτάμε.
* Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Shadow Cream:
Η υπέροχη αυτή σκιά για τα μάτια διαρκεί όσο πολλές βουτιές στην πισίνα. Χάρη στην υγρή της μορφή, στέκεται καλά στο δέρμα, παγιώνει μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα και μπορεί να μην στην θέση της μέχρι και 15 ώρες μετά. Διατίθεται σε δέκα υπέροχες αποχρώσεις που θα σας ξετρελάνουν. Μπορείτε να τις δείτε όλες στην ιστοσελίδα της Estée Lauder.
Τιμή: 17,50 ευρώ.
Θα την βρω: Σε όλα τα καταστήματα με προϊόντα ομορφιάς.

* Macrovita Αντηλιακή λοσιόν μαλλιών: Μην αφήνετε τα μαλλιά σας να ξεραίνονται και να ταλαιπωρούνται από τον ήλιο, το χλώριο και την θάλασσα. Η αντηλιακή λοσιόν μαλλιών της Macrovita περιέχει ηλίανθο, λάδι ελιάς, κόκκινο σταφύλι, αλόη, κάστανο βραζιλίας, σύμπλεγμα βιταμινών, προβιταμίνη Β5 και φίλτρο UV. Με όλα αυτά τα πολύτιμα συστατικά βοηθά τα μαλλιά να διατηρήσουν την υγεία και την λάμψη τους και να δείχνουν ακόμα πιο όμορφα μετά το λούσιμο. Μπορείτε, άλλωστε, να την ψεκάσετε τόσο σε υγρά όσο και σε στεγνά μαλλιά, ενώ δεν χρειάζεται να την ξεβγάλετε.
Τιμή: 9,50 ευρώ.
Θα την βρω: Στα περισσότερα φαρμακεία, ενώ μπορείτε να την αγοράσετε και από εδώ.

* Essie Cute as a Button Nail Polish: Η καλοκαιρινή συλλογή μανό της Essie συναρπάζει το βλέμμα. Οι έξι υπέροχες αποχρώσεις του ροζ, του κοραλλί, του φούξια και του κόκκινου θα ταιριάξουν τέλεια με το μαυρισμένο σας δέρμα αλλά και με τα χρώματα των μαγιό σας! Περάστε δύο στρώσεις του μανό πάνω στα νύχια και τόσο η λάμψη όσο και η ανθεκτικό του μανό θα σας εντυπωσιάσουν. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι τα προτιμούν οι περισσότερες μανικιουρίστες και τα ινστιτούτα αισθητικής. Επιλέξαμε το συγκεκριμένο χρώμα της φωτογραφίας, απλά γιατί είναι το αγαπημένο μας. Αλλά στην ιστοσελίδα της Essie θα δείτε όλες τις νέες αποχρώσεις.
Τιμή: 10 με 12 ευρώ.
Θα το βρω: Στα περισσότερα κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής και spa.

Στο σπίτι… μετά από όλα αυτά: Χαλαρωτικό μπάνιο. Αναζωογόνηση και ξεκούραση. Τα καλύτερα after sun καλλυντικά προϊόντα υπόσχονται να μας χαρίσουν την δροσιά του απογευματινού αέρα στο νησί.
* L’Occitane do Brasil After-Sun Balm:
Δημιουργημένη στην Βραζιλία, αυτή η υπέροχη λοσιόν μετά τον ήλιο περιέχει οργανικό βούτυρο λαχανικών από το Cupuaçu, που καλλιεργείται στην πολιτεία του Pará. Έχει την ικανότητα να απορροφήσει περισσότερες από 4 φορές τον όγκο του σε νερό και αποτελεί έτσι το ιδανικό συστατικό για την πιο έντονη ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας μετά τον ήλιο. Είναι τρομερά φρέσκο και δροσιστικό, με αποτέλεσμα να ανακουφίζει με τον καλύτερο το δέρμα που έχει εκτεθεί στον ήλιο, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.
Τιμή: 18 ευρώ.
Θα το βρω: Στην αλυσίδα καταστημάτων L’Occitane, δείτε τις ακριβείς διευθύνσεις εδώ.

* Maclaren Beginning Calming Milk Bath:
Η Maclaren είναι περισσότερο γνωστή για προϊόντα περιποίησης (και όχι μόνο) για μωρά. Ποιος είπε, όμως, ότι δε μπορούμε να φροντίσουμε και εμείς το δέρμα μας με την ίδια τρυφερότητα. Το συγκεκριμένο αφρόλουτρο είναι ό,τι πιο απαλό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο μπάνιο σας μετά από μία μεγάλη μέρα στην θάλασσα. Χαλαρώστε στην μπανιέρα σας και αφήστε το να κυλήσει απαλά στο δέρμα. Το άρωμα της οργανικής λεβάντας, του μανταρινιού και των ελαίων από γεράνι θα σας ταξιδέψει σε εκείνες τις εποχές που δεν χρειαζόταν να ανησυχείτε για τίποτα. Δοκιμάστε ένα μπάνιο με αυτό πριν τον βραδινό ύπνο και θα μας θυμηθείτε…
Τιμή: 15 ευρώ.
Θα το βρω: Στο κατάστημα των επιχειρήσεων Καφούνης, “Kidscom” (Κηφισίας 128, Μαρούσι, τηλ. 210 8067150).

* Apivita After Sun Cooling Gel με Σύκο και Αλόη: Και μετά το μπάνιο, η εκπληκτική αυτή κρέμα της Apivita με οργανικά εκχυλίσματα σύκου και αλόης θα ενυδατώσει βαθιά το δέρμα σας, χαρίζοντάς σας ένα ασύγκριτο αίσθημα δροσιάς. Θα καταπραΰνει τυχόν καψίματα από τον ήλιο, ενώ το υπέροχο άρωμά της θα σας φτιάξει την διάθεση. Δοκιμάστε την και θα εντυπωσιαστείτε από την αίσθηση του δέρματός σας μετά το μπάνιο.
Τιμή: 16 ευρώ.
Θα το βρω: Στα περισσότερα φαρμακεία, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε και on-line από εδώ.

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v