ΑΠΟΨΕΙΣTELEGOURMETFood and Wine Harmony

(Μεγάλοι και) Μικροί Τυράδες, έτοιμοι;...

(Μεγάλοι και) Μικροί Τυράδες, έτοιμοι;...

Βρίσκομαι, που λέτε, πάλι στην Αθήνα για "περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων". Αν και άρτι αφιχθείς από Βόρεια Ελλάδα, αναχωρώ σύντομα (ξανά) για τας Ευρώπας - Ιταλία, Γερμανία, Λουξεμβούργο, και πάει λέγοντας. Την Κυριακή που μας έρχεται, όμως, θα συναντηθούμε όλοι στο Ξενοδοχείο Athens Hilton και θα περάσουμε τέλεια!

Πέρασε ήδη σχεδόν ένας χρόνος από το πρώτο μεγάλο Cheese & Wine Τasting που οργανώσαμε πέρυσι. Πέρυσι είχαμε διασκεδάσει απίστευτα, και έκτοτε το θυμόμαστε όλοι και μας ζητήσατε επανειλημμένως να το επαναλάβουμε. Κι εμείς σας έχουμε χαλάσει ποτέ χατίρι;...

Έτσι, την Κυριακή 3 Απριλίου, από τη 1 το μεσημέρι, θα ξαναβρεθούμε στο εστιατόριο Milos του Hilton, όπου θα μας περιμένει άλλη μία εκπληκτική οινο-γευστική εμπειρία.

Μετά το περσινό μας cheese & wine tasting, αποφασίσαμε ότι την επόμενη φορά θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον πλούτο της Ελλάδας σε τυριά κάθε στυλ και είδους. Γι αυτό και φέτος η εκδήλωσή μας έχει αποκλειστικά Ελληνικό χαρακτήρα. Έχουμε επιλέξει για εσάς 15 εξαιρετικά Ελληνικά τυριά (τα περισσότερα σπάνια και πολύ ενδιαφέροντα) από όλη την Ελλάδα, τα οποία θα ταιριάξουμε - όπως προτιμάει ο καθένας - όχι με μία ή δύο, αλλά με 90 επιλεγμένες Λευκές, Ροζέ, Κόκκινες, Γλυκές και Αφρώδεις ετικέτες από διάφορες γωνιές του Ελληνικού αμπελώνα.

Σας περιμένω λοιπόν την Κυριακή το μεσημέρι, για να απολαύσουμε τη μαγεία του συνδυασμού τυριού και κρασιού σε όλο της το μεγαλείο, αλλά και για να γνωρίσουμε κάποιους από τους ανθρώπους που παράγουν τα τυριά και τα κρασιά της εκδήλωσης. Μόνο βιαστείτε, αν δεν έχετε ήδη εγγραφεί, γιατί η ζήτηση είναι αυξημένη και οι θέσεις είναι περιορισμένες, όπως πάντα (πέρυσι πολλοί φίλοι δεν είχαν προλάβει να κλείσουν τη θέση τους εγκαίρως).

Για περαιτέρω λεπτομέρειες και εγγραφές κάντε κλικ σε αυτό εδώ το link. Τα υπόλοιπα την Κυριακή από κοντά!...

"Τα πράγματα δεν τα βλέπουμε όπως είναι, τα βλέπουμε όπως εμείς είμαστε."

Αναΐς Νιν, 1903-1977, Γαλλίδα συγγραφέας

  • 1812 - Ο Ναπολέων Α΄ Βοναπάρτης υποχωρεί από την Μόσχα.
    1935 - Η Κοινωνία των Εθνών επιβάλει οικονομικές κυρώσεις στην φασιστική Ιταλία για την εισβολή της στην Αιθιοπία.
    1960 - Οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφασίζουν την επιβολή εμπάργκο στην κομμουνιστική Κούβα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY