ΑΠΟΨΕΙΣTELEGOURMETOenohoos

Οδηγός Οίνου 2011

Οδηγός Οίνου 2011

Κυκλοφορεί αυτές τις μέρες ο Οδηγός Οίνου 2011 από την συντακτική ομάδα του Οινοχόου της Καθημερινής. Για τρίτη χρονιά επιλέξαμε και παρουσιάζουμε τα κρασιά που δοκιμάσαμε και μας έκαναν εντύπωση τη χρονιά που μας πέρασε.

Βέβαια ο Οδηγός δεν περιλαμβάνει μόνο επιλογές κρασιών, αλλά και έχει και εκτενή και - ελπίζω - ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από την γνώση, αλλά και την απόλαυση του κρασιού. Από τη μεριά μου, εκτός από τις προσωπικές μου οινικές επιλογές, αποστολή μου σε αυτή την έκδοση είναι η γνωριμία των αναγνωστών του Οδηγού με τις διεθνείς ποικιλίες που συναντάμε στον Ελληνικό αμπελώνα, ενώ συμμετέχω και με μια ματιά στα δημοφιλέστερα αφρώδη κρασιά της αγοράς, με ένα εγχειρίδιο παλαίωσης για τους συλλέκτες οίνου (που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και καθημερινά πληθαίνουν), αλλά και με ένα αφιέρωμα στο ταίριασμα αλλαντικών και κρασιών.

Κάθε χρόνο ο Οδηγός Οίνου της Καθημερινής εξαντλείται και επανεκδίδεται. Το οινόφιλο κοινό τον έχει αγαπήσει και τον χρησιμοποιεί ως "εργαλείο" οινικής γνώσης και καταναλωτικής συμπεριφοράς. Κυκλοφορεί και φέτος λίγο πριν τις Γιορτές, και πιστεύω ότι θα είναι ένα ευπρόσδεκτο δώρο σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς που αγαπούν το κρασί και θέλουν να το γνωρίσουν καλύτερα.

Ο Οδηγός Οίνου 2011 της Καθημερινής διατίθεται στα σημεία παρουσίας της εφημερίδας, και βέβαια σε βιβλιοπωλεία και περίπτερα, στην τιμή των €9,90. Καλή ανάγνωση!...

"Κάθε άνθρωπος της δράσης είναι άνθρωπος με όνειρα."

James Gibbons Huneker, Αμερικανός κριτικός

  • 1703 - Ο Μέγας Πέτρος ιδρύει την Αγία Πετρούπολη και την ανακηρύσσει πρωτεύουσα της Ρωσίας.
    1905 - Ο ρωσικός στόλος καταστρέφεται από τον ιαπωνικό στην Ναυμαχία της Τσουσίμα.
    1942 - Δολοφονείται από Τσέχους αντιστασιακούς στην Πράγα ο Ράινχαρντ Χάιντριχ, υψηλόβαθμο στέλεχος των SS.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2