Αγαπάς το κρασί σου; Ψήφισέ μας!...

Όσοι με παρακολουθείτε τακτικά θα έχετε σίγουρα "περάσει" κάποια στιγμή και από το MmmmTonVin, το διεθνές οινικό blog στο οποίο γράφω κατά καιρούς.

Το όνομα MmmmTonVin προκύπτει από την σύντμηση της φράσης "Aime ton vin", που σημαίνει "Αγάπα το κρασί σου". Πρόκειται για δημιούργημα του φίλου και συναδέλφου Daniel Berger, διακεκριμένου Γάλλου οινογράφου, και είναι ένα blog αφιερωμένο στο κρασί από την σκοπιά του ερασιτέχνη/χομπίστα οινόφιλου - κι αυτός είναι και ο λόγος που το στυλ και το ύφος του μου ταιριάζουν τόσο πολύ. Στο MmmmTonVin μία ομάδα οινογράφων που έχουν τη βάση τους σε διάφορα σημεία της Ευρώπης και του κόσμου παρουσιάζει και σχολιάζει θέματα οινικού ενδιαφέροντος από την διεθνή επικαιρότητα, και παράλληλα παραθέτει αξιόλογες αναλύσεις σε φλέγοντα οινικά ζητήματα. Πέρυσι τέτοιο καιρό ο Daniel μου έκανε την τιμή να μου ζητήσει να γίνω μέλος της ομάδας των συντακτών του MmmmTonVin, και έκτοτε συνεισφέρω σε τακτική βάση αρθρογραφία με επίκεντρο το Ελληνικό κρασί.

Το MmmmTonVin λοιπόν, είναι φέτος υποψήφιο για το βραβείο του καλύτερου οινικού blog, το οποίο θα απονεμηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης των κρασιών του Λίγηρα Salon des Vins de Loire 2010, που γίνεται στις αρχές του Φεβρουαρίου στην πόλη Angers, στη Γαλλία. Αν διαβάζετε το MmmmTonVin, έστω και περιστασιακά, και θα θέλατε να υποστηρίξετε το μοναδικό πολύγλωσσο και συνεταιρικό οινικό blog στην Ευρώπη (και ίσως και στον κόσμο), μπορείτε να μας ψηφίσετε (μέχρι τις 25 Ιανουαρίου) στην ηλεκτρονική ψηφοφορία που βρίσκεται στην άλλη άκρη αυτού του link. Οι συνεργάτες μου στο MmmmTonVin κι εγώ θα σας είμαστε ευγνώμονες!...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v