H Darphin παρουσίασε το νέο 8-Flower Golden Nectar

Με ένα άκρως λαμπερό κι επιτυχημένο Press Day παρουσίασε η Darphin, το νέο και μεγαλύτερο της λανσάρισμα, το 8-Flower Golden Nectar, στο The Artist.
H Darphin παρουσίασε το νέο 8-Flower Golden Nectar

Με ένα άκρως λαμπερό κι επιτυχημένο Press Day παρουσίασε η Darphin το νέο και μεγαλύτερο της λανσάρισμα, το 8-Flower Golden Nectar, στο The Artist.

Η ομάδα της Outstand Communications και η Νικολία Παπαδάτου Act. Marketing Manager Darphin



Eκπρόσωποι των Μέσων, influencers και celebrities είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το πολυτελές Ελιξίριο Αιθέριο Έλαιο στο πρώτο beauty event της χρονιάς.



Ρούλα Σταματοπούλου, Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες

Κατερίνα Ευαγγελινού, Μαριτίνα Χαλβατζή, Κάτια Δέδε

Αϊνόλα Τερζοπούλου

Ευφροσύνη Πολυζώη

Tο νέο 8-Flower Golden Nectar, το πολύτιμο μίγμα 8 λουλουδιών και 20 βοτανικών συστατικών και αιθέριων ελαίων προσφέρει νεανική λάμψη και φωτεινότητα. Επιπλέον, το έλαιο από Ιπποφαές, πλούσιο σε Ωμέγα 3 & 6 Λιπαρά Οξέα, τα οποία το σώμα δεν μπορεί να παράξει, βοηθάει στη θρέψη της επιδερμίδας, ενυδατώνει άμεσα και μειώνει την εμφάνιση των γραμμών ξηρότητας. Τέλος, τα flakes χρυσού 24 καρατίων χαρίζουν μοναδική λάμψη συμπληρώνοντας τη σύνθεση αυτού του καινοτόμου προϊόντος.




Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Act. Marketing Manager Darphin, Νικολία Παπαδάτου υπογράμμισε ότι «Η εκδήλωση αποτελεί τη χρυσή στιγμή της Darphin, καθώς το brand γίνεται όλο και πιο εξωστρεφές σε επίπεδο επικοινωνίας και διαφήμισης, κρατώντας πάντα την ταυτότητά του, τη μακρά ιστορία και την κληρονομιά από το Παρίσι, που το καθιστούν ένα από τα πιο αγαπητά φυσικά prestige skincare brands».

Νικολία Παπαδάτου Act. Marketing Manager Darphin, Ιλιάδα Κλάγκου



Καθ΄όλη τη διάρκεια του event, η Χρύσα Τζώρτζη, Training Manager Balkans Darphin, πραγματοποίησε σύντομα one-to-one consultations με τους προσκεκλημένους, διατηρώντας έτσι την πολυτελή, customised προσέγγιση που χαρακτηρίζει την Darphin.

Κατερίνα Μαντά, Μαρία Τσουκαλά

Ανδρονίκη Κολοβού

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v