Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbeauty

Switch to Love, Switch to Dove

Switch to Love, Switch to Dove

Ήρθε η στιγμή να κάνεις κι εσύ Switch to Love, Switch to Dove, επιλέγοντας τη φροντίδα και την υπεροχή των αποσμητικών Dove, και να σηκώσεις άφοβα τα χέρια σου ψηλά, αφήνοντας πίσω ανασφάλειες και δεύτερες σκέψεις!

Πόσες φορές έχεις αισθανθεί αμηχανία όταν χρειάζεται να σηκώσεις τα χέρια σου ψηλά, ενώ κάνεις μία δραστηριότητα που αγαπάς; Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Dove*, 9 στις 10 γυναίκες έχουν αισθανθεί άβολα για την περιοχή της μασχάλης τους κάποια στιγμή στη ζωή τους, ενώ πολλές από αυτές πιστεύουν πως υπάρχει ένας τύπος μασχάλης που προβάλλεται ως «ιδανικός», δημιουργώντας τους άγχος και πίεση. Το Dove, ως υπέρμαχος της αληθινής ομορφιάς, αναγνωρίζει ότι μια γυναίκα είναι σίγουρη σε κάθε της κίνηση, όταν νιώθει αυτοπεποίθηση για κάθε σημείο του σώματός της. Γι’ αυτό θέλει να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν και να αποδεχτούν την ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης τους, όπως είναι ή όπως επιλέγουν να είναι!Σύμμαχος σε αυτή την «αλλαγή» είναι η αγαπημένη σειρά αποσμητικών Dove Original, που σε προσκαλεί να γνωρίσεις τη σύνθεσή της και να απολαύσεις μια μοναδική εμπειρία φροντίδας, περιποίησης και προστασίας. Με το χαρακτηριστικό ¼ ενυδατικής κρέμας, συνώνυμο της φροντίδας του Dove, χωρίς καθόλου αλκοόλ και 48ωρη αποτελεσματικότητα κατά του ιδρώτα, το Dove Original σε μορφή spray και roll-on, βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Χάρη στα πλούσια ενυδατικά του στοιχεία η περιοχή της μασχάλης διατηρείται απαλή, για να νιώθεις πιο άνετη και απελευθερωμένη από ποτέ!

Κάνε τώρα το δικό σου SwitchtoLove, SwitchtoDove και χάρισε αγάπη και φροντίδα στην επιδερμίδα της μασχάλης σου!

SPONSORED LINKS

"Το πρόβλημα είναι ότι το σεξ είναι μια δύναμη της φύσης, ενώ η λογική δεν είναι."

Ashleigh Brilliant, Βρετανός σκιτσογράφος & γνωμικογράφος

  • 1687 - Μερική καταστροφή του Παρθενώνα από βόμβα των Ενετών που πολιορκούσαν την Ακρόπολη.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2