Το πιο τέλειο ραντεβού για κάθε ζώδιο

Μην ανησυχείς πού θα βγεις για το επόμενο ραντεβού σου. Ασ’ το πάνω μας, και πες μας απλά το… ζώδιό σου!
Το πιο τέλειο ραντεβού για κάθε ζώδιο
Αν κάθε φορά που είναι να βγεις ραντεβού αναρωτιέσαι πού θα ήταν το κατάλληλο μέρος για να πας, ή αν παίζει κάτι καλό στην πόλη που θα ήταν ενδιαφέρον, μπορείς να κάνεις δύο πράγματα. Πρώτον, να διαβάζεις περισσότερο in2life, επειδή σε ενημερώνουμε για τα καλύτερα events εντός (και εκτός) της Αθήνας, και δεύτερον… να μας πεις το ζώδιό σου.

Κριός
Είσαι ανήσυχο πνεύμα, και δεν μπορείς να περιοριστείς σε τέσσερις τοίχους. Συνεπώς, ένα ραντεβού στην φύση θα ήταν ό,τι καλύτερο. Περίπατος, ή και πεζοπορία για τους πιο τολμηρούς.

Ταύρος
Είσαι παιδί για σπίτι, άρα θα περάσετε τέλεια στο σπίτι. Μαγείρεψε κάτι γκουρμεδιάρικο, όμως, μην την βγάλετε με πίτσες.

Δίδυμοι
Θα πάτε σε escape room, επειδή κατά βάθος είναι παιδί. Αν, πάλι, είναι πολύ καλό παιδί, μπορεί να καταλήξετε να παίζετε κρυφτό και κυνηγητό σε κάποια πυλωτή στις δύο το πρωί.

Καρκίνος
Παραδοσιακά πράγματα γι’ αυτό το ζώδιο. Δείπνο και μια ωραία ταινία, επειδή μερικές αξίες είναι αξεπέραστες.

Λέων
Θες ένα μπαρ. Και όχι όποιο κι όποιο μπαρ. Θες ένα ωραίο, γεμάτο ενδιαφέροντα κόσμο μπαρ, με χαρούμενη μουσική.

Παρθένος
Χρειάζεσαι κάτι ψαγμένο, η αλήθεια είναι αυτή. Συνεπώς εμείς θα προτείνουμε ένα ωραίο, λιγάααακι ακριβό wine bar—ή και whiskey bar, για τους πιο τολμηρούς, και κουβέντα μέχρι το πρωί.

Ζυγός
Φαγητό. Αλλά σε αντίθεση με άλλα ζώδια που θέλουν και την πολυτέλειά τους, εσύ όσο πιο βρώμικο… τόσο καλύτερο.

Σκορπιός
Κλαμπ. Ο Σκορπιός χρειάζεται κλαμπ με έντονη μουσική. Ή ένα τέλειο underground party. Ή ένα beach party, αν είναι καλοκαίρι. Όπως και να ‘χει, στο τέλος της βραδιάς, ο Σκορπιός θα κάνει σεξ.

Τοξότης
Συγκρουόμενα. Και μετά φλιπεράκι. Έχεις πρόβλημα;

Αιγόκερως
Θα πάτε σε μια συναυλία. Και μην φοβάσαι αν ο Αιγόκερως σε καλέσει κάπου που δεν ξέρεις τι παίζει. Το γούστο τους είναι εκπληκτικό.

Υδροχόος
Θα σε πάει σε πάρτι σε σπίτι φίλων, επειδή θέλει να σου αποδείξει ότι έχει φίλους, και ότι αυτό τον καθιστά φυσιολογικό άνθρωπο. Οι φίλοι του, ευτυχώς, δεν είναι εξίσου εξωγήινοι.

Ιχθείς
Συγγνώμη, αλλά εδώ θα γίνουμε γραφικοί. Επειδή μπορείτε να φανταστείτε πιο τέλειο ραντεβού για έναν Ιχθύ από άραγμα σε μια ταράτσα, για να κοιτάτε αγκαλιά τα αστέρια μέχρι το πρωί;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v