Τα λάθη στο φλερτ που κάνουν τα ζώδια

Όλοι μας έχουμε τα αδύναμα σημεία μας στο φλερτ. Αλλά αυτό δεν μας αρκεί. Πρέπει να γίνουμε συγκεκριμένοι (και να ξεφτιλίσουμε όλα τα ζώδια).
Τα λάθη στο φλερτ που κάνουν τα ζώδια
Κριός
Είσαι αστείος και λατρεύεις τα πειράγματα. Πολλοί άνθρωποι, όμως, δεν μπορούν να καταλάβουν το χιούμορ σου, Κριέ. Μην το παρακάνεις.

Ταύρος
Σταμάτα να ακολουθείς κατά γράμμα τους “κανόνες” για τις σχέσεις που διαβάζεις σε περιοδικά και σε sites όπως αυτό. Ναι, δίνουμε μερικές πολύ καλές (και γενικές) συμβουλές, αλλά κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, και έτσι πρέπει να του φερθείς.

Δίδυμοι
Τέλειο το online φλερτ σου, Δίδυμε. Θα ήθελες να το κάνεις και από κοντά, μπας και βρεις επιτέλους τον έρωτα της ζωής σου;

Καρκίνος
Όταν πραγματικά γουστάρεις κάποιον, Καρκίνε, γίνεσαι υπερβολικός. Αρχίζεις να μιλάς για το μέλλον πολύ νωρίς, και μπορεί να αισθανθεί ότι τον πνίγεις.

Λέων
Σταμάτα να προσπαθείς να κάνεις τα γκομενάκια που γουστάρεις να ζηλέψουν, Λέοντα. Εσένα θέλουν. Ασχολήσου μαζί τους και άσε αυτές τις κατινιές όσο πιο μακριά σου γίνεται.

Παρθένος
Όταν γουστάρεις κάποιον, γιατί επιλέγεις να το κρύβεις; Ναι, είναι ωραίο να σε κυνηγάνε, αλλά καταλήγεις να φέρεσαι στους έρωτές σου φιλικά και να τους διώχνεις. Εκφράσου ελεύθερα.

Ζυγός
Θες να σε προσέξει, οπότε φροντίζεις την εμφάνισή σου. Ποστάρεις φωτογραφίες που δείχνεις 12/10. Ερώτηση, όμως: το άλλο άτομο ξέρει πως τα κάνεις όλα αυτά για πάρτη του; (Όχι. Η απάντηση είναι συνήθως όχι.)

Σκορπιός
Σκορπιέ, σταμάτα να γίνεσαι χαμαιλέοντας και να προσποιείσαι ότι γουστάρεις τα ίδια πράγματα με αυτόν που σου αρέσει. Οι διαφορές μας είναι που μας φέρνουν πιο κοντά.

Τοξότης
Μήπως φλερτάρεις λίγο υπερβολικά; (Ναι.) Μήπως πετάς περισσότερα σεξουαλικά υπονοούμενα απ’ όσα μπορεί να αντέξει ο μέσος άνθρωπος; (Ναι.) Μήπως πρέπει να χαλαρώσεις λίγο για να μην φαίνεσαι σεξομανής; (Ναι.)

Αιγόκερως
Το παίζεις δύσκολος. Και όλοι ξέρουμε πως δεν είσαι δύσκολος, Αιγόκερε, ποιον πας να κοροϊδέψεις;

Υδροχόος
Κοιτάς. Χαιρετάς, αν έχεις και κέφια. Και μετά νεκρική σιγά. Σταμάτα να περιμένεις να έρθουν να σου μιλήσουν, και κάνε εσύ την πρώτη κίνηση. Σκέψου όλο το σεξ που χάνεις.

Ιχθείς
Μπορείς να μάθεις τα πάντα για το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μόνο που δεν το κάνεις ρωτώντας. Το κάνεις ψάχνοντας. Και θέλουμε να σου θυμίσουμε ότι το να παρακολουθείς εμμονικά το Facebook κάποιου είναι ποινικό αδίκημα δεν είναι και ό,τι πιο υγιεινό…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v