ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Ποια είναι τα πιο αστεία ζώδια;

Αν θες να βρεις τους πιο αστείους ανθρώπους – επειδή το γέλιο είναι ζωή – τότε αυτά είναι τα ζώδια που πρέπει να κοιτάξεις.

Ποια είναι τα πιο αστεία ζώδια;

Οι άνθρωποι χρειαζόμαστε δίπλα μας ανθρώπους αστείους. Με χιούμορ. Με πολλές απόψεις, και άλλη τόση όρεξη να τις μοιραστούν. Αλλιώς, αν θέλουμε να το φιλοσοφήσουμε λίγο, τι είναι η ζωή; Αν, λοιπόν, χρειάζεσαι μια τονωτική ένεση χιούμορ στην ζωή σου, τα άστρα θα σε βοηθήσουν: αυτά είναι τα πιο αστεία ζώδια.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι γεννημένοι κωμικοί. Επικοινωνιακοί, εξωστρεφείς και εγκληματικά ετοιμόλογοι, μπορούν να γίνουν αμέσως πρωταγωνιστές της παρέας με τις ιστορίες που έχουν να διηγηθούν και με τις πληρωμένες απαντήσεις που θα δώσουν σε κάθε πιθανή πρόκληση.

Καρκίνος
Το περίμενες αυτό; Εμείς ναι, επειδή το να δεις Καρκίνο να βγαίνει εκτός ελέγχου και να κάνει χαριτωμένα (αλλά και… καθόλου χαριτωμένα) αστεία για κάθε τι που βλέπει είναι μια μαγική εμπειρία. Οι Καρκίνοι είναι από εκείνους τους ανθρώπους που μπορούν να βρουν το χιούμορ στο παραμικρό (αλλιώς η ζωή θα ήταν πολύ μίζερη—χαρακτηριστικό κάθε καλού κωμικού) και λατρεύουν να προκαλούν γέλιο στους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Σκορπιός
Αν προτιμάς, από την άλλη, το χιούμορ σου να είναι τόσο στεγνό όσο μια ξερή μπριζόλα που άφησες στον ήλιο, χρειάζεσαι ένα Σκορπιό στην ζωή σου. Είναι σαρκαστικοί, έχουν αναλύσει μέσα τους τα πάντα, και συνέχεια είναι έτοιμοι να κατατροπώσουν οποιονδήποτε τους πάει κόντρα. Με λίγα λόγια, αν προτιμάς τους προσβλητικούς κωμικούς από εκείνους που κάνουν απλές, καθημερινές παρατηρήσεις για την ζωή, οι Σκορπιοί (και η γκρίνια τους) είναι ό,τι πιο απολαυστικό.

Τοξότης
Οι Τοξότες δεν χρειάζεται να ψάξουν για να βρουν χιούμορ. Για την ακρίβεια, οι Τοξότες δεν χρειάζεται να έχουν έμφυτο χιούμορ, απλά και μόνο επειδή ζουν τόσο ακραία και απίστευτα σκηνικά στην καθημερινή ζωή τους, που μια ώρα μαζί τους (με άφθονο αλκοόλ) θα σε κάνει να κλαις από τα γέλια…

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι είναι αστείοι από την φύση τους. Μερικές φορές δεν το καταλαβαίνουν καν, επειδή τα μισά περίπου “αστεία” που κάνουν είναι ειλικρινείς απορίες για το πώς λειτουργεί ο κόσμος. Ή πώς ο κόσμος καταφέρνει να επιβιώνει. Δεν αγγίζει τον σκληρό κυνισμό του Σκορπιού (συνήθως), αλλά οι παρατηρήσεις του για τους ανθρώπους συνήθως δημιουργούν εκείνο το άβολο γέλιο που σου ‘ρχεται μόλις ακούσεις μια εξίσου άβολη αλήθεια. Α, και κάνουν πολλές (και εννοούμε πολλές) αναφορές σε ποπ κουλτούρα, επειδή οι Υδροχόοι κατά βάθος ζουν στο ίντερνετ.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Όσο συνεχίζεις να γεννιέσαι, δεν πειράζει να πεθαίνεις και καμιά φορά."

Orson Scott Card, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

  • 1920 - Ψηφίζεται η 19η Αναθεώρηση του Συντάγματος των Η.Π.Α., η οποία παραχωρεί δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες.
    1928 - Μεγάλη επιδημία δάγκειου πυρετού μαστίζει την Ελλάδα. Καταμετρήθηκαν 16 θάνατοι ανά 24ωρο
    1941 - Ο Αδόλφος Χίτλερ ανακαλεί την ευθανασία όσων πάσχουν από πνευματικά νοσήματα και αναπηρίες
    1960 - Κυκλοφορεί το πρώτο αντισυλληπτικό χάπι
    1991 - Ο Πρόεδρος της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, «φυλακίζεται» στο σπίτι του από πραξικοπηματίες

© 2002-2018 MEDIA2DAY