ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τα ζώδια με τους πιο καταδικασμένους έρωτες

Ποια ζώδια είναι καταδικασμένα να ερωτεύονται πάντα τους ανθρώπους που δεν μπορούν να έχουν;

Τα ζώδια με τους πιο καταδικασμένους έρωτες

Όλοι το έχουμε ζήσει. Απλά κάποιοι από εμάς το ζουν πιο συχνά. Ίσως και… αποκλειστικά. Τα αστέρια έχουν πολλά να πουν για αυτό, και ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε ποια ζώδια έχουν την τάση να ζουν τους πιο απαγορευμένους έρωτες.

Επειδή πάντα θέλουμε αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε.

Κριός
Αυτό το ζώδιο ξέρει τι θέλει, ξέρει πώς να το αποκτήσει, είναι γοητευτικό και δυναμικό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυτό που θέλει (και το ξέρει καλά) συνήθως ανήκει… αλλού. Ή δεν θέλει να ασχοληθεί. Και ο Κριός συνήθως αδιαφορεί για αυτό—είναι, άλλωστε, και ξεροκέφαλος.

Σκορπιός
Τι να πούμε για τον Σκορπιό; Είναι το ζώδιο που το δράμα τον ακολουθεί όπου κι αν πάει. Και, μέσα σε όλα αυτά, έχει φοβερή αυτοπεποίθηση. Τόσο φοβερή, που αγγίζει τις ψευδαισθήσεις. Για έναν Σκορπιό, είναι αδύνατη η πιθανότητα ένα άτομο να μην τον γουστάρει. Άρα, αν φάει απόρριψη (ή αν δει ότι το άτομο που γουστάρει δεν είναι διαθέσιμο), πεισμώνει και συνεχίζει να προσπαθεί.

Τοξότης
Αυτό το ζώδιο μπορεί να ερωτευτεί πάρα πολύ δυνατά. Ναι, το ξέρουμε, δεν του φαίνεται. Αλλά συμβαίνει, και είναι υπέροχο… αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι συνήθως ερωτεύεται τα πιο απρόσιτα άτομα. Από διάσημους μέχρι δεσμευμένους, ο Τοξότης έχει πλάσει στο μυαλό του ένα σωρό φαντασιώσεις που ξέρει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ. Εντάξει, όχι ότι αυτό τους σταματάει απ’ το να περνάνε καλά.

Ιχθείς
Εδώ τα πράγματα είναι περίπλοκα. Η αγάπη είναι ό,τι πιο σημαντικό στην ζωή ενός Ιχθύ. Θέλει να είναι ερωτευμένος, ζει για να είναι ερωτευμένος. Και ψάχνει τον έρωτα στα πιο λάθος μέρη. Οι Ιχθείς δεν θέλουν να πληγώσουν κανέναν, αλλά τις περισσότερες φορές βρίσκουν την αγάπη σε άτομα που είναι ήδη δεσμευμένα—κι αυτό συμβαίνει επειδή είναι τόσο ερωτευμένα με την ιδέα του έρωτα, που μόνο κάποιος που βρίσκεται ήδη σε σχέση μπορεί να ικανοποιήσει τα standards τους.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Όσο συνεχίζεις να γεννιέσαι, δεν πειράζει να πεθαίνεις και καμιά φορά."

Orson Scott Card, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

  • 1920 - Ψηφίζεται η 19η Αναθεώρηση του Συντάγματος των Η.Π.Α., η οποία παραχωρεί δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες.
    1928 - Μεγάλη επιδημία δάγκειου πυρετού μαστίζει την Ελλάδα. Καταμετρήθηκαν 16 θάνατοι ανά 24ωρο
    1941 - Ο Αδόλφος Χίτλερ ανακαλεί την ευθανασία όσων πάσχουν από πνευματικά νοσήματα και αναπηρίες
    1960 - Κυκλοφορεί το πρώτο αντισυλληπτικό χάπι
    1991 - Ο Πρόεδρος της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, «φυλακίζεται» στο σπίτι του από πραξικοπηματίες

© 2002-2018 MEDIA2DAY