Οι καλύτεροι συνδυασμοί ζωδίου και ωροσκόπου

Υπάρχουν μερικοί αστρολογικοί συνδυασμοί που είναι το ανθρώπινο αντίστοιχο του τζακ-ποτ. Βρήκαμε ποιοι είναι, και εξηγούμε το γιατί.
Οι καλύτεροι συνδυασμοί ζωδίου και ωροσκόπου
Κριός με ωροσκόπο Ταύρο: Γαία πυρί μιχθήτω. Ο προσγειωμένος, εργατικός και γήινος Ταύρος συναντά τον παρορμητικό Κριό που ως ζώδιο της φωτιάς ξέρει να περνά καλά, και να δίνεται τόσο στους ανθρώπους όσο και στους στόχους του.

Ταύρος με ωροσκόπο Καρκίνο: Σκεφτείτε έναν Ταύρο στην πιο αγαπησιάρικη εκδοχή του. Τρυφερός και ρομαντικός, με γερές βάσεις και προσγειωμένη αντίληψη για τη ζωή, θα γίνει βράχος για τη σχέση του, και δεν θα παραστρατήσει ποτέ.

Δίδυμοι με ωροσκόπο Υδροχόο: Τι γίνεται αν βάλεις στο μείγμα τον ανθρωπισμό και την κοινωνικότητα των Διδύμων, με το ανήσυχο πνεύμα ενός Υδροχόου; Κάποιος που μπορεί να σώσει τον κόσμο, αυτό γίνεται.

Λέων με ωροσκόπο Δίδυμο: Η ευφυΐα του Λέοντα, με την επικοινωνιακή ικανότητα των Διδύμων; Θα μπορούσε να γίνει ο τέλειος πολιτικός του αύριο –αν όχι, σίγουρα θα διαπρέψει στην επαγγελματική και κοινωνική του ζωή.

Τοξότης με ωροσκόπο Κριό: Θαρραλέος και αισιόδοξος, δραστήριος και παθιασμένος, φωτιά με φωτιά. Ο Τοξότης θέλει να μαθαίνει συνεχώς, ο Κριός θέλει να μοιράζεται τη γνώση, και να την εφαρμόζει. Και οι δύο σε έναν άνθρωπο, είναι ο σοφός της φυλής που θα ήθελες να κάνεις παρέα.

Αιγόκερως με ωροσκόπο Τοξότη: Η αισιοδοξία του Τοξότη σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα και την εργατικότητα του Αιγόκερου μας κάνουν ένα άτομο σούπερ δημοφιλές, που ξεπερνά με ευκολία ό,τι εμπόδιο βρει στο δρόμο του.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v