Γιατί δεν σε ξεπέρασε ποτέ, βάσει ζωδίου

Σήμαινες παραπάνω απ’ ό,τι νομίζεις. Έφερες κάτι καινούριο στην ζωή του. Και τώρα ίσως του είναι δύσκολο να σε ξεχάσει…
Γιατί δεν σε ξεπέρασε ποτέ, βάσει ζωδίου
Δεν χρειάζεται να έγινε κλισέ και να σου είπε κατάμουτρα “Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ”, με ένα δάκρυ να κυλά στο πρόσωπό του. Αν αυτό που έφερες στην ζωή του ήταν κάτι τόσο μεγάλο και σημαντικό, μάλλον θα σε θυμάται για πάντα. Και, όπως και να το κάνουμε, όλοι οι άνθρωποι έχουμε κάτι να προσφέρουμε στις σχέσεις μας, που θα βοηθήσει τους άλλους να δουν τα πράγματα διαφορετικά… Τι έχουν να πουν, όμως, τα άστρα για αυτό;

Κριός
Αν είχε ρουτινιάσει, εσύ του ανακάτεψες πάλι την ζωή, της έδωσες ενδιαφέρον. Ο αυθορμητισμός και το κέφι σου ήταν μια τονωτική ένεση στην ύπαρξή του, και γι’ αυτό δεν θα σε ξεχάσει ποτέ.

Ταύρος
Μαζί σου ένιωθε ασφαλής. Ότι ίσως να βρήκε το σπίτι του. Ακόμα και αν η σχέση σας έληξε, είναι σπάνιο να βρει άλλο άτομο που να του δημιουργεί το ίδιο συναίσθημα.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι έχουν το μαγικό ταλέντο να απελευθερώνουν τους συντρόφους τους, να τους κάνουν να αισθάνονται έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα πάντα. Δεν το βρίσκεις εύκολα αυτό.

Καρκίνος
Υπάρχει άλλο ζώδιο που να μπορεί να δώσει τόση αγάπη στις σχέσεις του; Μικρές, μεγάλες, δεν έχει σημασία. Το μόνο που θέλει ένας Καρκίνος είναι να δείξει στους ανθρώπους ότι αξίζουν αγάπη, και αυτό τον κάνει αληθινά αξέχαστο.

Λέων
Βοήθησες να βάλει ξανά την ζωή του σε τάξη. Χωρίς καν να προσπαθείς. Η δική σου ενέργεια, η φιλοδοξία σου και η αποφασιστικότητά σου είναι μεταδοτικές. Και δεν ξεθωριάζουν με το τέλος της σχέσης—γι’ αυτό και σου είναι ευγνώμων.

Παρθένος
Παρθένε, δεν θα σε ξεχάσει ποτέ, επειδή δεν έχει ξαναδεί πιο αξιόπιστο άτομο. Δεν έχει συμβιώσει ξανά με άνθρωπο που να είναι τόσο παρών στις σημαντικές (και στις ασήμαντες) στιγμές, τόσο πρόθυμος να βοηθήσει.

Ζυγός
Μπορείς να φτιάξεις το κέφι του καθενός, με λίγες μόνο λέξεις. Είσαι η ανθρώπινη σεροτονίνη του ζωδιακού κύκλου, και κάθε άνθρωπος που βρέθηκε ποτέ δίπλα σου το ξέρει καλά αυτό.

Σκορπιός
Δεν θα σε ξεχάσει ποτέ, επειδή σε λάτρευε, μαζί με τα ελαττώματά σου και με τις εμμονές σου, και με κάθε υπέροχη σκέψη σου. Επειδή κατάφερε να φτάσει στα υπέροχα κομμάτια σου, και δεν είναι κάτι που αφήνεις εύκολα να χαθεί.

Τοξότης
Επειδή κατάφερες να ξυπνήσεις μέσα του ένα κομμάτι που ούτε ο ίδιος δεν ήξερε ότι είχε. Την δίψα για ζωή, για περιπέτεια… Κάνεις τους συντρόφους σου να αγαπούν τον εαυτό τους λίγο περισσότερο, και δεν θα σταματήσουν ποτέ να σε ευγνωμονούν για αυτό.

Αιγόκερως
Αιγόκερε, έχεις αυτοπεποίθηση, σιγουριά και αμεσότητα. Και, ναι, μερικές φορές σου γυρνάει μπούμερανγκ (επειδή δεν σε καταλαβαίνουν), αλλά στις σχέσεις αυτό είναι σημαντικό. Και σπάνιο.

Υδροχόος
Η ειλικρίνειά σου είναι παράξενη μερικές φορές, αλλά αυτό ακριβώς είναι που σε κάνει ξεχωριστό. Και, κατ’ επέκτασιν, κάνει και όσους έχουν βρεθεί δίπλα σου να νιώθουν λίγο πιο ξεχωριστοί.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς είναι από τα λίγα ζώδια που μπορούν να σε κάνουν να εκτιμήσεις τα μικρά – αλλά σημαντικά – κομμάτια της ζωής. Η παιδικότητά τους θα αργήσει πολύ να φύγει από πάνω σου, όπως και ο νέος τρόπος που σε έκαναν να βλέπεις τον κόσμο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v