Τι κάνουν λάθος στο κρεβάτι τα ζώδια;

Λαθάκια και προβληματάκια στο σεξ είναι αναπόφευκτα. Αλλά μερικά προβλήματα είναι και θέμα… ζωδίου.
Τι κάνουν λάθος στο κρεβάτι τα ζώδια;
Γνώρισες κάποιον. Περάσατε καλά… σχεδόν. Πάντα κάτι σε έκανε να αισθάνεσαι ότι το σεξ θα μπορούσε να είναι καλύτερο, αλλά ποτέ δεν μπορούσες να καταλάβεις τι ήταν αυτό. Κάτι σε χαλούσε, πάντως, και εμείς θα προσπαθήσουμε να το εξηγήσουμε.

Επειδή ποιος είπε ότι το ζώδιο δεν παίζει ρόλο και στο σεξ;

Κριός
Ο Κριός δεν σε έκανε να νιώθεις άνετα. Δεν του αρέσει να το πηγαίνει αργά, και θέλει να ικανοποιείται – συνήθως – πρώτος. Δεν σημαίνει πως κάνει όντως κακό σεξ, αλλά είναι δύσκολο να βρει παρτενέρ που να έχει την ίδια λίμπιντο με εκείνον.

Ταύρος
Μάλλον ο Ταύρος τεμπέλιαζε λιγάκι. Παρά το γεγονός ότι είναι πολύ σεξουαλικό ζώδιο, οι Ταύροι μπορεί απλά να κάθονται και να περιμένουν να (τους κάνεις να) τελειώσουν. Αν δεν προσπαθήσει λίγο κι εκείνος, τότε δεν θα δέσει το γλυκό.

Δίδυμοι
Η όρεξή του για σεξ μπορεί να πάει από το 0 στο 100, μέσα σε λίγες στιγμές. Επίσης, η απορία του/ο ενθουσιασμός του για κάτι καινούριο αλλάζει με παρόμοιο ρυθμό. Μερικές φορές ένιωθες σαν να κάνεις σεξ με κάποιον που πάσχει από διάσπαση προσοχής.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι δεν κάνουν κακό σεξ. Αντιθέτως, είναι πολύ ερωτικοί, αλλά επίσης πολύ έντονοι. Και, ναι, το έντονο σεξ – με τον τρόπο που θα το κάνει ένας Καρκίνος – είναι εντάξει για ένα ζευγάρι. Αλλά αν αρχίσει να κοιτάει βαθιά μες στην ψυχή σου από την πρώτη φορά που θα το κάνετε, το λες και λίγο τρομακτικό.

Λέων
Το κρεβάτι ήταν η σκηνή, κι εκείνος πρωταγωνιστής. Έτσι σε έκανε να νιώθεις ο Λέων στην ζωή σου, και σε καταλαβαίνουμε αν δεν θες να είσαι ο Ρόμπιν δίπλα στον Μπάτμαν όλη την ώρα.

Παρθένος
Από ένα σημείο και μετά, το σεξ με έναν Παρθένο αρχίζει να γίνεται λίγο αγγαρεία. Η ειρωνεία είναι ότι οι Παρθένοι λατρεύουν τις αγγαρείες, οπότε δεν πρόκειται ποτέ να παραπονεθούν αν η κατάσταση στο κρεβάτι μπαγιατέψει λίγο. Ετοιμάσου να αναλάβεις πρωτοβουλίες, λοιπόν…

Ζυγός
Υπάρχει κάτι που σε έκανε να νιώθεις ότι… είχε και καλύτερα; Οι Ζυγοί είναι γενικά πολύ κοινωνικό ζώδιο, που σημαίνει ότι – ίσως – να έχουν περάσει και από περισσότερα κρεβάτια σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό, βέβαια, δεν δικαιολογεί την αυταρέσκειά τους.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι πολύ διασκεδαστικοί στο σεξ, μέχρι που αρχίζουν να γίνονται επιθετικοί. Κτητικοί. Και όχι με τον σέξι, BDSM τρόπο. Με τον τρόπο που σε κάνει να φοβάσαι.

Τοξότης
Οι Τοξότες δεν είναι ακριβώς ότι αδιαφορούν για το σεξ, πόσο μάλλον. Το αγαπάνε και περνούν πολύ καλά, αλλά δεν θα πεις ότι δίνουν και το 100% τους. Κάποιος κακός θα έλεγε ότι αυτό είναι το 100% τους, αλλά αυτό είναι ψέμα. Απλώς τεμπελιάζουν.

Αιγόκερως
Ναι, οι Αιγόκεροι μπορεί να είναι ψυχροί άνθρωποι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και στο κρεβάτι. Όλη την ώρα. Εντάξει, μερικές φορές είναι.

Υδροχόος
Το σώμα του ήταν εκεί. Το μυαλό του, όμως; Προφανώς, αν το μυαλό είναι αλλού, το σώμα ακολουθεί μετά από λίγη ώρα, οπότε σε έκανε να νιώθεις πως πρέπει να δουλεύεις σούπερ σκληρά για να τον κάνεις να ενδιαφερθεί λίγο περισσότερο.

Ιχθείς
Ξάπλωνε, έβαζε τα χέρια πίσω από το κεφάλι, και περίμενε. Και υποθέτουμε θα περιμένει για αρκετό καιρό ακόμα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v