Καλοκαιρινές προβλέψεις για τα ζώδια

Τι θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι για τα ζώδια; Ποιος θα περάσει τέλεια, και ποιος θα πρέπει να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά;
Καλοκαιρινές προβλέψεις για τα ζώδια
Το καλοκαιράκι έχει έρθει για τα καλά, με τις ζέστες του, με τις βόλτες του… ίσως και με τα ρομάντζα του; Πώς θα περάσει το καλοκαίρι το κάθε ζώδιο;

Κριός
Κάτι σε ενοχλεί στην ζωή σου, Κριέ, και πρέπει να το αντιμετωπίσεις άμεσα. Είτε είναι άνθρωπος, είτε οι καταστάσεις στο γραφείο ή στο σπίτι, ήρθε η ώρα να σηκώσεις το κεφάλι και να εκφράσεις την απογοήτευσή σου. Πρόσεξε, όμως· το γεγονός ότι πρέπει να μιλήσεις χωρίς φόβο δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνεις και αγενής.

Ταύρος
Ταύρε, αυτό το καλοκαίρι θα δεις τα επαγγελματικά σου να αναπτύσσονται. Ίσως κάποια αύξηση, ή και μια καινούρια θέση μπορεί να σε περιμένει. Η αξία σου θα αναγνωριστεί—και αν όχι, η σκληρή σου δουλειά και η δυνατή σου προσωπικότητα θα τους αναγκάσει όλους να σου δώσουν τον σεβασμό που αξίζεις.

Δίδυμοι
Ο ήλιος καίει, τα πουλάκια κελαηδούν και οι Δίδυμοι κάνουν την ζωάρα τους. Αυτό το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα καλό και ενδυναμωτικό για αυτό το ζώδιο, γεμάτο παραγωγικότητα και καινούριες, φρέσκες ιδέες. Θα σου προτείναμε να κάνεις μερικά τολμηρά βήματα… Η τύχη φαίνεται να σου χαμογελά.

Καρκίνος
Σύντομα πλησιάζουν τα γενέθλιά σου, Καρκίνε, και αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσεις να βλέπεις την ζωή αλλιώς. Θα νιώσεις τον ενθουσιασμό σου να επιστρέφει, πιο δυνατός από ποτέ, και οι φιλικές σου σχέσεις θα ανανεωθούν. Θα θυμηθείς ποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί για εσένα, και το πιο πιθανό είναι να δεχτείς πολλές αγκαλιές.

Λέων
Αυτό το καλοκαίρι έχει να κάνει με δύο πράγματα, Λέοντα: Τους φίλους σου και το μέλλον σου. Όποτε βρίσκεις ευκαιρία να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου και να περάσεις όμορφες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάς, καν’ το. Πόσο μάλλον, ίσως γνωρίσεις μέσα από αυτούς και καινούρια άτομα, άτομα που θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν στον επαγγελματικό τομέα. Άνοιξε τον εαυτό σου στις νέες γνωριμίες, ενώ ταυτόχρονα του υπενθυμίζεις πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι σου για ‘σένα.

Παρθένος
Παρθένε, αυτό το καλοκαίρι αξίζεις διακοπές. Εντάξει, ακόμα κι αν πνίγεσαι στην δουλειά (που είναι πολύ πιθανό, οι Παρθένοι σχεδόν πάντα πνίγονται στη δουλειά), ξεκίνα να οργανώνεις ταξιδάκι για τις αρχές του φθινόπωρου. Και κανόνισε να βρίσκεις χρόνο μέσα στην εβδομάδα σου για λίγη διασκέδαση. Την αξίζεις.

Ζυγός
Ο Ζυγός είναι συνήθως σοβαρό, μαζεμένο ζώδιο… αλλά όχι αυτό το καλοκαίρι. Όχι το καλοκαίρι γενικότερα. Σταμάτα να αγχώνεσαι για λεφτά, για την δουλειά και για οτιδήποτε άλλο και πήγαινε μέχρι την παραλία, μόνος σου κατά προτίμηση. Απόλαυσε την ηρεμία και την καλή σου διάθεση, επειδή υπάρχει κόσμος που θα προσπαθήσει να σου την χαλάσει—μην τους κάνεις την χάρη.

Σκορπιός
Σκορπιέ, έχεις πολλές ιδέες μέσα σου, αλλά σπάνια τις εκφράζεις. Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, περιμένουμε μεγάλα πράγματα από εσένα. Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στο ζενίθ της αυτούς τους μήνες. Είτε ήθελες να κάτσεις και να γράψεις ένα βιβλίο, είτε να ανοίξεις κανάλι στο YouTube, μπορείς να το καταφέρεις, και εμείς σε στηρίζουμε!

Τοξότης
Κάτι σε τρώει, Τοξότη. Η ανάγκη σου για ευχαρίστηση είναι. Νιώθεις πως μιζεριάζεις στην δουλειά, και χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές. Οπότε, για να την παλέψεις λίγο πιο εύκολα, σου έχουμε δύο μικρές συμβουλές: Κάνε την ρουτίνα σου πιο διασκεδαστική (ναι, κανείς δεν θα σε κρίνει αν γκαρίζεις ό,τι παίζει το ραδιόφωνο το πρωί που πας στο γραφείο), και στείλε ένα μαζικό μήνυμα σε όλους τους φίλους σου, επειδή οι καλοκαιρινές νύχτες είναι για ατελείωτο παρτάρισμα!

Αιγόκερως
Τα επαγγελματικά σου θα ανανεωθούν, με μια αρκετά μεγάλη ευκαιρία να παρουσιάζεται. Τώρα, το αν θα την αρπάξεις, είναι δικό σου ζήτημα. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά, και πράξε αναλόγως. Σε πιο άσχημα νέα, αυτό το καλοκαίρι θα νιώσεις λίγο αποσυνδεδεμένος από τους ανθρώπους, ειδικά από αυτούς που αγαπάς. Μπορεί να αισθανθείς λίγο κυκλοθυμικός, αλλά μην ανησυχήσεις. Είναι φάση και θα περάσει πριν καν το καταλάβεις.

Υδροχόος
Αυτό το καλοκαίρι θέλεις μονάχα να διασκεδάσεις. Τίποτα παραπάνω. Το μυαλό σου, που συνήθως τρέχει με ταχύτητες που θα έκαναν την τροχαία να ανατριχιάσει, έχει σταματήσει λιγάκι, και σκέφτεται μόνο την επόμενη φορά που θα βγεις για να χορέψεις. Βέβαια, αυτό σημαίνει πως θα είσαι κάπως πιο αργός στην δουλειά. Αν προγραμματίσεις την ζωή σου λίγο πιο προσεκτικά, θα βρεις τις ισορροπίες σου…

Ιχθείς
Έχεις πολλά πράγματα που πρέπει να κάνεις αυτόν τον καιρό, αλλά κανείς δεν πρόκειται να σε σταματήσει απ’ το να φροντίσεις τον εαυτό σου. Κάποιος θα έλεγε ότι αυτό θα είναι ένα εγωιστικό καλοκαιράκι για ‘σένα. Εσύ θα απαντήσεις πως είναι το καλοκαίρι που επιτέλους κατάφερες να σταματήσεις να αγχώνεσαι για τα πάντα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v