Πώς θα βρει το κάθε ζώδιο μια καλή σχέση

Επειδή ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό μονοπάτι να ακολουθήσει για να βρει την αληθινή αγάπη…!
Πώς θα βρει το κάθε ζώδιο μια καλή σχέση
Η ιδέα μιας καλής, λειτουργικής σχέσης βρίσκεται λίγο-πολύ στο μυαλό όλων μας. Αλλά πώς θα καταφέρουμε να βρούμε μία τέτοια σχέση; Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί και δρα διαφορετικά, άρα είναι πολύ λογικό να μην ακολουθούμε όλοι μας το ίδιο μονοπάτι προς την ερωτική ευτυχία…

Τι ρόλο όμως παίζουν τα άστρα σε όλο αυτό;

Κριός
Ο Κριός θα βρει τον αληθινό έρωτα μόνο αν σταματήσει να φοβάται, και αν αρχίσει να αδιαφορεί για τα εμπόδια. Κάθε μήνυμα που έμεινε αναπάντητο, κάθε μισόλογο που έχει ακούσει—όλα αυτά πρέπει να τα αφήσει πίσω του και να μην επηρεάζεται.

Ταύρος
Ο Ταύρος θα καταφέρει να βρει την αγάπη της ζωής του αν αφήσει την καρδιά του να εκφραστεί. Είναι πολύ βολικό να φυλάς τα συναισθήματά σου όλη την ώρα, επειδή δεν πληγώνεσαι, αλλά πώς θα καταφέρεις να αφήσεις τους ανθρώπους να σε πλησιάσουν αν είσαι τόσο κλειστός, Ταύρε;

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι έχουν σκληρή δουλειά μπροστά τους, αν θέλουν να βρουν μια καλή σχέση. Πόσο σκληρή; Ας πούμε ότι το μόνο που τους λείπει είναι να καταλάβουν επιτέλους τι είναι αυτό που θέλουν. Καλή τύχη.

Καρκίνος
Το πιο οικογενειακό από όλα τα ζώδια. Άρα, ο Καρκίνος προφανώς θα καταφέρει να βρει τον αληθινό έρωτα μέσα από τους φίλους και την οικογένειά του. Τώρα, προξενιό θα είναι, κάποιος παλιός φίλος που ανακαλύπτει θαμμένα συναισθήματα; Το μόνο σίγουρο είναι πως ένας Καρκίνος σπάνια θα μείνει μόνος του για πολύ καιρό.

Λέων
Ο Λέων θα καταφέρει να βιώσει τον αληθινό έρωτα αν αρχίσει να έχει τον έλεγχο. Επειδή είναι τόσο δοτικό ζώδιο, πολύ συχνά τον βλέπουμε να δίνει τα πάντα στους συντρόφους του, και αυτό τον κάνει αδύναμο—και εκμεταλλεύσιμο.

Παρθένος
Ένα πράγμα μόνο πρέπει να κάνει ο Παρθένος, και όλα θα του πάνε καλά, ερωτικά και μη: Να σταματήσει να σκέφτεται και να αναλύει τα πάντα τόσο πολύ. Απόλαυσε την ζωή σου!

Ζυγός
Ίσως ο μόνος τρόπος να κάνει μια σχέση με νόημα ένας Ζυγός είναι να μείνει single για λίγο καιρό. Και όταν λέμε single, δεν εννοούμε να φλερτάρει με ό,τι κινείται και απλά να μην δένει τον γάιδαρό του. Εννοούμε να κάτσει να φροντίσει λίγο τον εαυτό του.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός πρέπει να είναι ο εαυτός του. Επειδή ξέρει πως δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο, πολλές φορές θα γνωρίσει καινούριους ανθρώπους και θα υποκριθεί ότι είναι κάτι διαφορετικό. Πώς θα βρεις, όμως, αληθινή αγάπη, αν δεν είσαι ο εαυτός σου;

Τοξότης
Προφανώς η αδερφή-ψυχή του Τοξότη δεν πρόκειται να μένει στο ίδιο ημισφαίριο με αυτόν. Διαφορετικά, η ζωή του θα ήταν σούπερ βαρετή. Συνέχισε να ταξιδεύεις σε κάθε χώρα, πόλη, χωριό, Τοξότη! Η αγάπη – αλλά και ό,τι άλλο αναζητάς – βρίσκεται εκεί έξω!

Αιγόκερως
Συγκεντρώσου, Αιγόκερε, και όλα θα πάνε καλά. Κοιτάξου στον καθρέφτη. Διάβασε μερικά ακόμα κείμενά μας με χαρακτηριστικά ζωδίων, και θα δεις πόσο σε αγαπάμε και πιστεύουμε σε ‘σένα. Το ‘χεις.

Υδροχόος
Το ένα πράγμα που πρέπει να σταματήσει να κάνει ο Υδροχόος, αν θέλει να πάνε καλά τα ερωτικά του, είναι να σπαταλάει χρόνο κι αισθήματα σε άτομα που δεν σκοπεύουν να ανταποδώσουν.

Ιχθείς
Τα ψαράκια είναι καλοί άνθρωποι, και ευαίσθητοι. Και αυτή η ευαισθησία είναι που τα κάνει τόσο γοητευτικά. Μην αλλάξετε τίποτα πάνω σας, ψαράκια. Σύντομα θα τελειώσει η προσμονή σας…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v