Τι να πεις σε κάθε ζώδιο για να νιώσει καλύτερα

Επειδή όλοι μας έχουμε ανάγκη να ακούσουμε λίγα όμορφα λόγια εκείνες τις μέρες που νιώθουμε ότι όλα μας πάνε στραβά…
Τι να πεις σε κάθε ζώδιο για να νιώσει καλύτερα
Είναι κι εκείνες οι μέρες που όλα πάνε στραβά. Που δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει, και πώς να γλυτώσουμε από εκείνο το μουντό χρώμα που παίρνει όλος ο κόσμος. Κι εκείνες τις μέρες είναι που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ να ακούσουμε μια όμορφη κουβέντα. Μια επιβεβαίωση, κάτι που θα μας δώσει το κουράγιο να σφίξουμε τα δόντια και να συνεχίσουμε.

Δικό σας, λοιπόν…

Κριός
Σταμάτα ό,τι κάνεις. Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι, δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, και όσο το ξέρεις εσύ, αυτό αρκεί.

Ταύρος
Όλοι μας αποτυγχάνουμε. Το ίδιο κι εσύ. Σταμάτα να έχεις όλες τις απαιτήσεις του κόσμου από τον εαυτό σου, και ξεκίνα να αγαπάς ακόμα και τα λάθη σου.

Δίδυμοι
Μην ντρέπεσαι ποτέ για τον εαυτό σου, και δείξε στον κόσμο ποιος πραγματικά είσαι. Πίστεψέ μας, θα συνεχίσουν να σε αγαπούν.

Καρκίνος
Το ξέρουμε πως έχουν συμβεί πολλά, αλλά δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάς. Μην αφήνεις τις κακές σου εμπειρίες να σε καταστρέφουν.

Λέων
Δεν είσαι ούτε ψώνιο, ούτε κακός άνθρωπος. Είσαι απλά κάποιος που αγαπάει τον εαυτό του, και μερικές φορές αυτό είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο για να επιβιώσεις.

Παρθένος
Είναι καλό να είσαι προσεκτικός και να μην θες να πληγωθείς, αλλά δεν είναι το ίδιο με το να σηκώνεις τοίχους. Η ζωή σου θα είναι τόσο καλύτερη αν αφήνεις τους άλλους να σε πλησιάζουν!

Ζυγός
Μερικές φορές, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αφεθείς, και να μην φοβηθείς τις εντάσεις. Η ισορροπία είναι καλή, αλλά ποτέ δεν είναι μόνιμη.

Σκορπιός
Αν δώσεις στους ανθρώπους χρόνο, θα σε καταλάβουν. Και θα σε αγαπήσουν για αυτό που είσαι.

Τοξότης
Μην σπαταλάς τον χρόνο σου με ανθρώπους που δεν νοιάζονται. Υπάρχει εκεί έξω κόσμος που θέλει να σε γνωρίσει και μπορεί να σου δώσει τα πάντα.

Αιγόκερως
Σου αξίζει διασκέδαση. Σου αξίζει χαλάρωση. Και σου αξίζει κάτι καλύτερο.

Υδροχόος
Μην προσπαθείς τόσο πολύ να ταιριάξεις. Τα παράξενα παιδιά έχουν πολλά να προσφέρουν στην αληθινή ζωή.

Ιχθείς
Πολλές φορές είναι δύσκολο, αλλά ποτέ δεν πρέπει να εγκαταλείπεις τα όνειρά σου. Έχεις μια μοναδική ψυχή και πρέπει απλά να αφήσεις τον εαυτό σου να εκφραστεί…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v