Τι γονιός θα γίνει το κάθε ζώδιο;

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο το… μητρικό ή πατρικό σας ένστικτο; Και με τι αξίες θα μεγαλώσετε το παιδί σας;
Τι γονιός θα γίνει το κάθε ζώδιο;
Ο κάθε γονιός είναι ξεχωριστός. Και αναλαμβάνει το πολύ δύσκολο έργο, να μεγαλώσει έναν άνθρωπο. Πώς θα επηρεάσουν οι ιδιοτροπίες και τα διάφορα χαρακτηριστικά του ζωδίου μας το πώς θα φερόμαστε ως γονείς; Ας ρίξουμε μια ματιά…

Κριός
Ο Κριός θα είναι εκείνος ο γονιός που ζηλεύουν όλοι οι υπόλοιποι γονείς. Πάντα θα έχει το παιδί του ντυμένο στην τρίχα και συχνά θα επισκέπτεται το γραφείο των καθηγητών, για να μάθει πώς τα πάει το καμάρι του.

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι ο ορισμός εκείνης της μαμάς που μπαίνει κάθε μέρα στο Pinterest, βρίσκει τέλειες ιδέες και μετά τις πραγματοποιεί. Και μετά τις φωτογραφίζει. Ο Ταύρος είναι η μαμά-blogger, και είναι πολύ πιθανό να βγάζει περισσότερα λεφτά από ‘σένα με αυτό το blog.

Δίδυμοι
Δύο πλευρές αυτό το ζώδιο, δύο πλευρές και ως γονέας. Από την μία πλευρά, έχει αναλάβει όλες τις ευθύνες, και φροντίζει πάντα να είναι όλα σε τάξη. Ναι, εκπλήσσει και τον εαυτό του που το καταφέρνει αυτό. Ταυτόχρονα, είναι ο πιο διασκεδαστικός και κουλ γονιός του κόσμου, που θα ζητάει από τους φίλους του παιδιού του να τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι εκείνο το είδους γονιού που είναι περισσότερο κολλητός φίλος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα διστάσει να γίνει αυστηρός, αν το απαιτεί η κατάσταση.

Λέων
Ο Λέων είναι εκείνη η μαμά που όλοι έχουμε στο Facebook, και βγάζει φωτογραφία την παραμικρή σάχλα που κάνει το παιδί της. Είναι η πιο περήφανη μαμά απ’ όλες, και δεν πρόκειται να απολογηθεί.

Παρθένος
Σε κάθε ταινία με μαμάδες και μπαμπάδες, υπάρχει εκείνη η σούπερ τρομακτική, σούπερ οργανωμένη, σούπερ τέλεια μαμά που έχει καταφέρει να τρομοκρατεί όλο το σχολείο με ένα μόνο βλέμμα. Παρθένος είναι.

Ζυγός
Χαλαρός σε όλη του την ζωή, χαλαρός και στο πώς αντιμετωπίζει τα παιδιά του. Σπάνια θα δούμε τιμωρίες σε ένα σπίτι με γονείς Ζυγούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα παιδιά τους είναι ελεύθερα να κάνουν ό,τι θέλουν. Δίνουν τεράστια σημασία στον διάλογο.

Σκορπιός
Η μαμά που φοράει ψηλοτάκουνα σε κάθε πιθανή περίσταση, και δεν ντρέπεται καθόλου να σου πει με εύσχημο τρόπο ότι αυτό το ψηλοτάκουνο θα καρφωθεί στο μάτι σου αν της αντιμιλήσεις.

Τοξότης
Τα παιδιά που έχουν γονείς Τοξότες είναι πιο τυχερά από τα υπόλοιπα παιδάκια. Λογικά, μέχρι να φτάσουν στην πρώτη δημοτικού, θα έχουν ήδη ταξιδέψει σε τρεις διαφορετικές χώρες. Άσχετα από το γεγονός ότι δεν έχουν φτάσει ακόμα στην κατάλληλη ηλικία για να φτιάχνουν αναμνήσεις.

Αιγόκερως
Μαγειρεύει καλά. Κάνει τις δουλειές. Βάζει πλυντήριο. Ξεσκονίζει και φροντίζει κάθε πρωί να υπάρχει πρωινό στο τραπέζι. Αλλά μην τολμήσεις να την πεις δούλα και κυρά, επειδή θα σε σκοτώσει.

Υδροχόος
Κανένα ανθρώπινο ον που μοιράζεται το DNA του Υδροχόου δεν πρόκειται να τον σταματήσει από το να κυνηγήσει τα όνειρά του (και εκείνη την προαγωγή). Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έδινε τα πάντα για τα παιδιά του, αλλά τα στερεότυπα για την ζωή μετά από ένα παιδί δεν ισχύουν εδώ.

Ιχθείς
Όλοι μας έχουμε έναν φίλο που δεν βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος με τους ανθρώπους γύρω του, και μετά μαθαίνουμε ότι είχε χίπηδες γονείς, και ξαφνικά όλα βγάζουν νόημα. Ιχθείς ήταν οι γονείς του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v