Τι δώρο θέλει για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου το κάθε ζώδιο;

Ξέρουμε τι θέλει το κάθε ζώδιο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, και ήρθε η ώρα να μάθεις κι εσύ!
Τι δώρο θέλει για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου το κάθε ζώδιο;
Ναι, το ξέρουμε. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ψεύτικη, εμπορική γιορτή, μπλα μπλα μπλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την γιορτάζουμε, και ότι δεν είναι μια ωραία ευκαιρία να κάνουμε ένα όμορφο δώρο στο άτομο που αγαπάμε.

Ναι, το ξέρουμε επίσης ότι δεν χρειάζεται μια συγκεκριμένη μέρα για να κάνεις δώρα. Αλλά γιατί γίνεσαι τόσο αρνητικός; Μπορείς να συνεχίσεις να δείχνεις την αγάπη σου καθημερινά, και να απολαύσεις τον συμβολισμό μιας γλυκούλας γιορτής. Α, και να πάρεις ένα από τα παρακάτω δωράκια στο έτερόν σου ήμισυ.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός θέλει να κάνει χαμό, όπου κι αν πάει. Χρειάζεται να νιώθει ενέργεια και ηλεκτρισμένο αέρα, οπότε γιατί να μην του κάνεις δώρο εισιτήρια για μια συναυλία; Θα χορέψετε, θα φωνάξετε, και θα γίνετε χωρίς καθόλου ντροπή ένα από εκείνα τα ζευγάρια που θα περάσουν μισή ώρα να φιλιούνται μπροστά σε όλους.

ΤΑΥΡΟΣ
Τι καλύτερο για να δείξεις την αγάπη σου στο ζώδιο που αγαπάει την χλιδή από ένα ποιοτικό ρούχο; Πουκάμισο, παντελόνι, φούστα—ό,τι πιστεύεις ότι θα εκτιμήσει περισσότερο. Σκέψου καλά τι μπορεί να θέλει (πέτα και κάνα-δυο υπαινιγμούς) και διάλεξε κάτι στα αγαπημένα του χρώματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επειδή λατρεύει την επικοινωνία, αλλά χρειάζεται και τον χώρο του, αγόρασέ του ένα καλό βιβλίο. Φρόντισε να είναι μεγαλούτσικο, για να τον κρατήσει απασχολημένο αρκετό καιρό, κάθε φορά που χρειάζεται να κλειστεί για λίγο στο σπίτι και να χάσει επαφή με τον κόσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ρομαντικός ως εκεί που δεν πάει, θα εκτιμήσει κάτι γκράντε και λιγάκι κινηματογραφικό. Και επειδή οι βόλτες με άμαξες δεν είναι επιλογή, ένα τέλειο δείπνο σε ακριβό εστιατόριο είναι ό,τι πρέπει. Για επιδόρπιο, σκέψου κάτι γλυκούλι και πολύ προσωπικό, όπως – ας πούμε – γλυκά ή κρέπα σε ένα από τα στέκια που είχατε πρωτογνωριστεί.

ΛΕΩΝ
Αν θες να κάνεις έναν Λέοντα χαρούμενο, βοήθησέ τον να γλυτώσει από την καθημερινότητα και οργάνωσε ένα ρομαντικό διήμερο ταξιδάκι. Κάπου κοντά, δεν χρειάζεται να ξεπαραδιαστείς. Οι Λέοντες, παρά την φήμη που τους περιτριγυρίζει, εκτιμούν δεόντως ακόμα και την πιο μικρή χειρονομία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εδώ δεν υπάρχει χώρος για συναισθηματισμούς. Ο Παρθένος είναι πρακτικός και to-the-point. Μπες μια μέρα που δεν θα δίνει προσοχή στην κουζίνα του, και δες αν του λείπει κάτι. Μπλέντερ, καφετιέρα, μηχανή εσπρέσο—και καν’ του έκπληξη. Θα σε λατρέψει.

ΖΥΓΟΣ
Οι Ζυγοί θέλουν κατά βάθος να είναι όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους. Και – τι να κάνουμε – μπορεί να είναι και λίγο υλιστές. Συνεπώς, ένα όμορφο κόσμημα, ή ένα φανταχτερό αξεσουάρ θα τους κάνει χαρούμενους—και το επίκεντρο της προσοχής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το ζώδιο του σεξ. Το έχουμε ξεκαθαρίσει πλέον αυτό, σωστά; Άρα τι περιμένεις και δεν έχεις πάει ακόμα να αγοράσεις τα πιο σέξι εσώρουχα που μπορείς να βρεις; Αν βάλεις μέσα και μία σημείωση που θα λέει “Δεν ξέρεις πόσο θέλω να σε δω να τα φοράς… για ‘μένα μόνο”, θα λιώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπείτε στο αυτοκίνητο, και φύγατε για road trip! Οι Τοξότες θα λατρέψουν αυτή την μικρή, αυθόρμητη περιπέτεια μέσα στην μουντίλα της καθημερινότητας. Την έχουν ανάγκη, και το γεγονός ότι θα την μοιραστούν με το άτομο που αγαπούν θα τους κάνει την ανάμνηση αξέχαστη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επειδή αυτό το ζώδιο δεν σταματάει ποτέ να σκέφτεται και να δουλεύει σκληρά – εντός και εκτός γραφείου – χάρισέ του μια μέρα απόλυτης ηρεμίας. Κλείσε θέσεις σε ένα spa, ή απλά μείνετε σπίτι και ανάλαβε να διαχειριστείς τα πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι Υδροχόοι, όσο μπροστά από την εποχή τους κι αν είναι, λατρεύουν να περνούν στιγμές αγνής, παραδοσιακής ξεγνοιασιάς. Είναι το μικρό τους μυστικό. Από την άλλη, είναι και λίγο παράξενοι, με αίσθηση του χιούμορ που δεν είναι για όλους. Άρα, μπορείς να του αγοράσεις ένα περίεργο και χιουμοριστικό επιτραπέζιο για… μεγάλους, όπως το Cards Against Humanity.

ΙΧΘΕΙΣ
Ξέρουμε ότι αυτό το ζώδιο θέλει να περνάει αρκετές ώρες στο σπίτι. Και αυτό σημαίνει ότι έχει αρκετές ώρες για… σκότωμα. Τι καλύτερο, λοιπόν, από μια συνδρομή στο Spotify; Ή, ακόμα καλύτερα, στο Netflix, για άπειρες ώρες συντροφιάς και… Netflix & chill;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v