Πες μου το ζώδιό του να σου πω τι θέλει από την σχέση

Τι ζητάει κατά βάθος κάθε άντρας από μια σχέση, αν υπολογίσουμε το ζώδιό του;
Πες μου το ζώδιό του να σου πω τι θέλει από την σχέση
Οι άντρες είναι παράξενα πλάσματα, λέει πολύς κόσμος. Ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική τους ζωή, αυτά που θέλουν και… αυτά που λένε ότι θέλουν. Πολλές γυναίκες, όταν προσπαθούν να βγάλουν νόημα από αυτά τα δύο καταλήγουν να δηλώνουν μπερδεμένες. Και να απογοητεύονται.

Ώρα να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε τάξη, και αφήνουμε την αστρολογία να μας βοηθήσει. Τι θέλει κατά βάθος κάθε άντρας από μια σχέση, βάσει του ζωδίου του;

Κριός
Αυτό το ζώδιο έχει τεράστια ανάγκη να του χαϊδέψεις τον εγωισμό του. Αυτό όμως δεν είναι κακό· αν υπολογίσουμε πόσα πολλά είναι ικανός να κάνει για εσένα, αξίζει λίγη επιπλέον περιποίηση…

Ταύρος
Ο Ταύρος θέλει σεξ. Πολύ σεξ, καλό σεξ, αλλά όχι αναγκαστικά πειραματικό σεξ. Επίσης, καθώς είναι από τα πιο ζηλιάρικα ζώδια, θέλει να του επιβεβαιώνεις πού και πού ότι είναι ο μόνος άντρας στον πλανήτη για ‘σένα.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι λατρεύουν να έχουν συντρόφους που τους χαρακτηρίζει ο αυθορμητισμός τους. Βαριούνται πάρα πολύ εύκολα, συνεπώς έχουν ανάγκη ένα άτομο που θα τους συναρπάζει… τακτικά.

Καρκίνος
Το ξέρει ότι μπορεί να γίνει πολύ συναισθηματικός, και γι’ αυτό έχει ανάγκη να δείξεις υπομονή. Έχει ανάγκη να του πεις ότι τον αγαπάς—και αν δεν το αισθάνεσαι ακόμα, να είσαι ειλικρινής μαζί του. Πίστεψέ μας, είναι καλύτερο να είσαι απόλυτα ειλικρινής με έναν Καρκίνο, ακόμα και για τα άσχημα, παρά να παίζεις με τα αισθήματά του.

Λέων
Σκέψου σκηνές από ρομαντικές ταινίες που ο πρωταγωνιστής κάνει μια πολύ δημόσια, πολύ ρομαντική χειρονομία για να δείξει στην πρωταγωνίστρια ότι την αγαπά… Ο άντρας Λέων μια ζωή γκρινιάζει που ποτέ δεν έχει μπει στην θέση της πρωταγωνίστριας. Κάνε του το χατίρι.

Παρθένος
Αυτό που έχει πραγματικά ανάγκη ο Παρθένος (εκτός απ’ το κλισέ της καθαριότητας και της προσωπικής υγιεινής) είναι ο ωραίος διάλογος. Αν καταφέρεις να ανάψεις τον εγκέφαλό του, το σώμα του θα είναι δικό σου για πάντα.

Ζυγός
Ο λόγος που οι Ζυγοί δεν κάνουν εύκολα σχέσεις είναι επειδή νιώθουν πως ζητούν πολλά· συγκεκριμένα, ζητούν ολοκληρωτική υποστήριξη. Πρέπει να είσαι ένα μείγμα ερωτικού συντρόφου και ψυχολόγου για να λειτουργήσει η σχέση σας—ομολογουμένως κάτι που δεν μπορούν να αντέξουν όλοι.

Σκορπιός
Αν θες να κάνεις τον άντρα Σκορπιό ευτυχισμένο, πρέπει να κάνεις μια πολύ μικρή θυσία: πρέπει να τον αφήνεις να έχει πάντα το πάνω χέρι. Ναι, υπάρχει λόγος που οι Σκορπιοί θεωρούνται δύσκολοι. (Και που τόσο λίγοι άνθρωποι έχουν ανακαλύψει πόσο υπέροχοι σύντροφοι μπορούν να γίνουν.)

Τοξότης
Δυο πράγματα περιμένει ο άντρας Τοξότης από τις σχέσεις του: Να αγαπήσεις και να δεχτείς τον (αντικειμενικά, αρκετά ιδιαίτερο) φιλικό του κύκλο, και να έχεις όρεξη να τον ακολουθήσεις στα πέρατα του κόσμου. Μην ανησυχείς, ακόμα και στα πέρατα της γειτονιάς σας για τρέξιμο να τον ακολουθήσεις, έχεις κάνει καλή αρχή.

Αιγόκερως
Μια αγκαλιά. Μια καλή κουβέντα. Να προσφερθείς να μαγειρέψεις εσύ μια μέρα. Πράγματα απλά και κατανοητά, όπως και ο ίδιος. Και, ναι, επιμένουμε ότι δεν υπάρχει πιο απλό και κατανοητό ζώδιο από τον Αιγόκερω.

Υδροχόος
Θέλει να τον κυνηγήσεις. Οι Υδροχόοι μπορεί να λατρεύουν το φλερτ, αλλά σπάνια θα είναι εκείνοι που θα το ξεκινήσουν. Μετά από αυτό, ένας Υδροχόος θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή και ανοιχτό μυαλό—επειδή δεν πρόκειται να “στενέψει” το δικό του για χάρη σου.

Ιχθείς
Αυτό το ζώδιο χρειάζεται αγάπη και καθοδήγηση, καθώς έχει την τάση να χάνεται μέσα στο μυαλό του. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητος, και δεν του αρέσουν οι έντονες, φασαριόζικες συζητήσεις. Είναι ψάρι, και ίσως να πρέπει απλά να πας με τα νερά του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v