ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τι σκέφτεται στο ντους το κάθε ζώδιο;

Ξέρουμε ποιες είναι οι σκέψεις που επεμβαίνουν στον ήρεμο διαλογισμό του ντους για το κάθε ζώδιο. Αυτό το κείμενο είναι παραβιαστικό.

Τι σκέφτεται στο ντους το κάθε ζώδιο;

Το ντους είναι μια ιερή στιγμή που μπορούμε να αφήσουμε το μυαλό μας ελεύθερο και το στρες του κόσμου να φύγει. Το νερό ξεπλένει τις αμαρτίες μας, αλλά επίσης και την σκόνη, τα μικρόβια και όλα εκείνα τα νεκρά κύτταρα με ξεραμένο ιδρώτα.

Εμείς αποφασίσαμε να παραβιάσουμε αυτή την ιερή στιγμή και να σου πούμε τι σκέφτεται ο εγκέφαλος του κάθε ζωδίου εκείνη την σύντομη στιγμή απόλυτης διαύγειας.

Κριός
Κάνω ντους. Είναι τόσο ευχάριστο. Μου αρέσει το ντους. Μου αρέσει η ζωή μου. Μου αρέσουν οι καραμέλες.

Ταύρος
Αυτό είναι το στήθος μου. Αυτά είναι τα πόδια μου. Ίσως πρέπει να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Τα μαλλιά μου είναι απαλά.

Δίδυμοι
(ήχοι από έξαλλο αυνανισμό)

Καρκίνος
Είμαι ευτυχισμένος. Το σύμπαν είναι ευγενικό. Αντανακλώ θετικότητα. Είμαι ευτυχισμένος. Το σύμπαν είναι ευγενικό. Αντανακλώ θετικότητα. Είμαι ευτυχισμένος. Το σύμπαν είναι ευγενικό. Αντανακλώ θετικότητα.

Λέων
Έρχεσαι συχνά σε αυτήν εδώ την μπανιέρα; ...Ναι... Σ' έχω πετύχει ξανά. Είσαι πολύ όμορφος... Κι εσύ το ίδιο... Με λένε Παναγιώτη. Τι σύμπτωση, και εμένα με λένε Παναγιώτη.

Παρθένος
Μπλμπλμπλμπλμπλμπλμπλμπλμπλμπλ

Ζυγός
(ήχοι από έξαλλο αυνανισμό μαζί με κλάμα)

Σκορπιός
Δεν σκέφτεται τίποτα. Το μυαλό του είναι κενό και κάθεται ακίνητος κάτω από το νερό όπως εκείνη η διαφήμιση της ΚΝΕ που έλεγε "Το χόρτο σε κάνει φυτό".

Τοξότης
Τα ονόματά τους ήταν Τίνκι-Γουίνκι, Τίπσι, Λάλα και Πο!

Αιγόκερως
Τα NFTs (non-fungible tokens) είναι ηλεκτρονικά πιστοποιητικά πνευματικής ιδιοκτησίας που αποκτούνται μέσω κρυπτονομίσματος - ή είναι κρυπτονομίσματα; Σκατά. Τα NFTs (non-fungible tokens) είναι ηλεκτρονικά πιστοποιητικά πνευμ

Υδροχόος
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh I must confeeeeess that my lonelineeeess is killing me nooooow wgah'nagl fhtagn--

Ιχθείς
Το μόνο που θέλω... Είναι μια εγκεφαλική χημική ισορροπία... Που δεν θα βάζει αποσιωπητικά ακόμα και στον εσωτερικό μου μονόλογο...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Δεν υπάρχει ντροπή στην αποτυχία. Η μόνη ντροπή είναι να μην δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό."

Robin Williams, Αμερικανός ηθοποιός

  • 1865 - Με βασιλικό διάταγμα, ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν που γράφηκε από το Διονύσιο Σολωμό και μελοποιήθηκε από το Νικόλαο Μάντζαρο καθιερώνεται ως εθνικός ύμνος της Ελλάδας.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2