ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Πώς θα βρεις φέτος τον έρωτα της ζωής σου

Αν νομίζεις ότι ο αληθινός έρωτας είναι ένας μύθος, εμείς σου λέμε ότι με τέσσερα απλά βήματα, θα τον έχεις στην πόρτα σου!

Πώς θα βρεις φέτος τον έρωτα της ζωής σου

Τις μέρες των γιορτών, όλοι κάνουμε σχέδια. Σκεφτόμαστε το μέλλον, και τι αλλαγές θέλουμε να κάνουμε. Και αν είσαι single, μάλλον θα σκέφτεσαι τι θα φέρει η νέα χρονιά στα ερωτικά σου. Ίσως να νιώθεις έτοιμος για κάτι σοβαρό, για κάτι μεγάλο.

Κι εμείς θα σε βοηθήσουμε να το βρεις. Πίστεψέ μας, σε τέσσερα μόλις βήματα θα μπορέσεις να βρεις τον έρωτα της ζωής σου…

Βήμα 1ο: Ξεκίνα να ζεις
Ο έρωτας δεν πρόκειται να σε βρει αν κλείνεσαι στο σπίτι. Παρομοίως, ο έρωτας δεν πρόκειται να σε βρει αν συχνάζεις στα ίδια και τα ίδια. Τέλος, ο έρωτας δεν πρόκειται να σε βρει όσο τον ψάχνεις. Γι’ αυτό ξεκίνα εσύ να ζεις την ζωή σου, απόλαυσε τα χόμπι σου και τις ασχολίες σου, προσπάθησε να ζεις κάθε μέρα σαν μια καινούρια εμπειρία, και σύντομα ο έρωτας θα έχει έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις.

Βήμα 2ο: Άνοιξε τα μάτια σου
Όλες τις λίστες που έκανες παλιά με τα χαρακτηριστικά που θα είχε ένας ιδανικός σύντροφος; Ήρθε η ώρα να τις πετάξεις. Ξεκίνα να παρακολουθείς τον κόσμο γύρω σου, και θα δεις ότι υπάρχουν εκατομμύρια πιθανότητες, παντού. Οι άνθρωποι αξίζουν τόσο, όσο η προσοχή που τους δίνεις.

Bήμα 3ο: Μην μένεις στο παρασκήνιο
Αν έχεις την τάση να μην ακούγεσαι και πολύ μέσα σε μια παρέα, μάλλον πρέπει να αλλάξεις. Αν δεν τραβήξεις (εναλλακτικά, αν δεν απαιτήσεις) την προσοχή, τότε ο έρωτας δεν πρόκειται να σε βρει. Και όταν λέμε να απαιτήσεις την προσοχή, δεν εννοούμε με το να κάνεις περισσότερα καραγκιοζιλίκια από όλους—εκτός κι αν το χιούμορ σου μπορεί να τα στηρίξει. Εννοούμε να είσαι ο εαυτός σου και να μην ντρέπεσαι να το δείξεις.

Βήμα 4ο: Μην ψάχνεις κάποιον με τα ίδια προβλήματα
Τελευταία συμβουλή, και ίσως η πιο σημαντική. Τίποτα δεν σκοτώνει μια σχέση γρηγορότερα απ’ το να την ξεκινάς και να δένεσαι με τον άλλον επειδή έχετε τα ίδια τραύματα. Ναι, εκείνη την στιγμή μπορεί να ένιωσες σαν να βρήκες επιτέλους την αδερφή ψυχή σου, κάποιον που σε καταλαβαίνει, αλλά θέλεις αλήθεια να ξεκινήσεις μια μεγάλη, σοβαρή σχέση… μιλώντας για θλίψη;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η αποτυχία δεν είναι θανάσιμη, αλλά η αποτυχία να αλλάξεις μπορεί να είναι."

John Wooden, Αμερικανός προπονητής μπάσκετ

  • 1940 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Αρχίζει η Επιχείρηση Δυναμό, η εκκένωση της Δουνκέρκης από τα αγγλο-γαλλικά στρατεύματα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2