Σημάδια ότι γουστάρει κάποια άλλη

Επειδή στην ζωή τα πράγματα ποτέ δεν είναι απλά…. Και μερικές φορές ο έρωτας της ζωής σου γουστάρει κάποια άλλη.
Σημάδια ότι γουστάρει κάποια άλλη
Δεν είναι πάντα στην ζωή εύκολα τα πράγματα. Το να γουστάρεις κάποιον είναι από μόνο του επίπονο· εμφανίζεται στην σκέψη σου εκεί που δεν το περιμένεις, όλα σ’ τον θυμίζουν, και άλλα τέτοια σπαραξικάρδια. Και πάνω σε όλα αυτά, φαντάσου να ανακαλύπτεις πως δεν σε θέλει, δεν καίγεται όπως καίγεσαι εσύ.

Ή, ακόμα χειρότερα… καίγεται για κάποια άλλη.

Κι επειδή θέλουμε να σε δούμε να προοδεύεις και να συνεχίζεις την ζωή σου, άφησέ μας να σου πούμε ποια είναι τα σημάδια που πρέπει να προσέχεις για να καταλάβεις μια και καλή αν σε θέλει ή όχι.

Σου μιλάει για άλλες
Έχετε τακτικά επαφή, αλλά εκείνος σου μιλάει ξεκάθαρα για το ερωτικό του ενδιαφέρον προς κάποιο άλλο πρόσωπο. Αυτό κανονικά δεν έπρεπε καν να το αναφέρουμε. Αλλά επειδή σ’ αυτές τις περιπτώσεις, ο συναισθηματικός μαζοχισμός είναι πολύ πιθανή αντίδραση, θα σου το πούμε μια τελευταία φορά: Δεν αξίζει να παλέψεις για να τον κερδίσεις αν η καρδιά του είναι αλλού.

“Θα έρθει…;”
Κάθε φορά που κανονίζετε να βγείτε, ρωτάει αν θα έρθει το… πρόσωπο. Επειδή το να βγει μόνο μαζί σου δεν του είναι αρκετό. Επειδή είστε φίλοι – ή απλοί γνωστοί – και τον ενδιαφέρει περισσότερο να δει το αντικείμενο του πόθου του.

Καλησπέρα
Συνεχίζουμε το παραπάνω σενάριο. Σε ρώτησε, λοιπόν, αν θα βρίσκεται και το αντικείμενο του πόθου στην παρέα. Εσύ, μέσα στην αθωότητά σου, απάντησες Ναι. Βρίσκεστε όλοι μαζί, και περνάει όλο το βράδυ κολλημένος πάνω της, ή να την ακολουθεί σαν κουτάβι. Χρειάζεσαι, αλήθεια, περισσότερες πληροφορίες;

Ποιος/α είσαι;
Όσο συμβαίνουν, λοιπόν, αυτά, όσο ο τύπος που σε έχει κάνει να λιώνεις μεταμορφώνεται σε κουτάβι για τα μάτια μιας άλλης… τόσο περισσότερο απομακρύνεται από ‘σένα. Δεν είναι ότι συνέβη κάτι που τον έκανε να θυμώσει ή να παρεξηγηθεί μαζί σου. Απλά δεν σε γουστάρει.

Γιατί emoji μελιτζάνα;
Αν προσπαθείς να τον προσεγγίσεις (και ειδικά αν το έχει πάρει χαμπάρι) και τον δεις να φλερτάρει online με κόσμο, τότε δεν αξίζει να ασχοληθείς. Είτε ψάχνεται αλλού, είτε είναι από εκείνους που στέλνουν εκατό μηνύματα το λεπτό σε εκατό διαφορετικές κοπέλες. Και εσύ δεν πρόκειται να γίνεις η εκατοστή πρώτη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v