Τι λέει το χρώμα των ματιών σου για το πώς αγαπάς;

Επηρεάζει το χρώμα των ματιών μας το πώς φερόμαστε στις σχέσεις μας; Κάποιοι σίγουρα φαίνεται να το πιστεύουν…
Τι λέει το χρώμα των ματιών σου για το πώς αγαπάς;
Λένε πως τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Μπορείς να καταλάβεις πάρα πολλά πράγματα για έναν άνθρωπο αν κοιτάξεις βαθιά μέσα στα μάτια του. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που για πολύ καιρό πιστευόταν ότι μπορείς να καταλάβεις κομμάτια της προσωπικότητας ενός ατόμου από τα μάτια του.

Ναι, σίγουρα, δεν μας αρέσει να βάζουμε τους ανθρώπους σε τσουβάλια, αλλά ποιος ξέρει… μπορεί τα μάτια όντως να κρύβουν μυστικά!

Τα καστανά μάτια είναι τα πιο συνηθισμένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ανήκουν σε συνηθισμένους ανθρώπους. Οι άνθρωποι με καστανά μάτια είναι ευγενικοί, βάζουν τις ανάγκες των συντρόφων τους πολύ ψηλά.

Όσοι, πάλι, έχουν μπλε μάτια, θέλουν να ζουν στην ηρεμία. Τους αρέσει να βλέπουν τους κοντινούς τους ανθρώπους ευτυχισμένους, αλλά δεν πρόκειται να πιαστούν κορόιδο· έχουν εξίσου υψηλές απαιτήσεις από τους συντρόφους τους, κάτι που δεν φοβούνται να κάνουν φανερό από νωρίς.

Οι πιο σπάνιες περιπτώσεις, οι άνθρωποι που έχουν γκρίζα μάτια, είναι πολύ έξυπνοι και ευγενικοί, αλλά μερικές φορές χρειάζονται τον σύντροφό τους να πάρει το πάνω χέρι στην σχέση, επειδή δυσκολεύονται να βάλουν τα αισθήματά τους σε κάποια τάξη, και μπορούν να γίνουν πολύ απρόβλεπτοι.

Τέλος, τα γοητευτικά πράσινα μάτια έχουν την τάση να σου προσφέρουν κάτι καινούριο κάθε φορά. Είναι διασκεδαστικοί και γεμάτοι ενέργεια—και αυτό, προφανώς, μεταφέρεται και στο κρεβάτι. Προσοχή, όμως: οι πρασινομάτηδες φημίζονται για την ζήλεια τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v