ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

Πώς να διώξεις την ρουτίνα από την σχέση σου

Επειδή συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα την αφήσεις να καταστρέψει την σχέση σου.

Πώς να διώξεις την ρουτίνα από την σχέση σου

Ακόμα κι αν είστε οι πιο ερωτευμένοι άνθρωποι στον κόσμο, δεν υπάρχει σχέση που από ένα σημείο και μετά να μην επηρεάζεται από την ρουτίνα. Αυτά που κάποτε σας ενθουσίαζαν, αποτελούν πια καθημερινότητα. Η συνήθεια έγινε μεγάλο κομμάτι της ζωής σας, και αισθάνεστε πως δεν έχει μείνει τίποτα καινούριο να μάθετε ο ένας για τον άλλο.

Και κάπως έτσι θα κάνετε την ρουτίνα να είναι λιγότερο τρομακτική…

Μην ξεχνάτε το άγγιγμα
Ναι, πιάνεται και το σεξ, αλλά δεν μιλάμε αποκλειστικά για αυτό. Μια αγκαλιά, ένα μασάζ, ένα χάδι. Το άγγιγμα είναι πάρα πολύ σημαντικό, και είναι ο πιο απλός και σύντομος τρόπος να δείξουμε πως είμαστε εκεί.

Χαμογελάστε λίγο
Ένα χαμόγελο είναι αρκετό για να φτιάξει την ημέρα κάποιου, και ειδικά του ανθρώπου που θέλει μονάχα να μας βλέπει να χαμογελάμε.

Θυμηθείτε να ζητάτε συγγνώμη
Όλοι κάνουμε λάθη. Είναι αναπόφευκτα, και μετά πρέπει να τα αναγνωρίσουμε, και να ζητήσουμε συγγνώμη. Από την στιγμή που δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να ζητήσουμε συγγνώμη για τα λάθη μας, σταματάμε να υπολογίζουμε τους συντρόφους μας.

Φροντίστε το σώμα σας
Όχι μόνο για τον/την σύντροφό σας, αλλά κυρίως για τον εαυτό σας. Η εικόνα που έχουμε για το σώμα μας επηρεάζει τις σχέσεις μας και την ευτυχία μας περισσότερο απ’ ό,τι πιστεύατε. Ναι, ο κόσμος είναι επιφανειακός.

Φροντίστε τον εαυτό σας εκτός της σχέσης σας
Ο σύντροφός σας δεν μπορεί να έχει όλους τους αναγκαίους ρόλους στην ζωή σας—καλύτερος φίλος, σύμβουλος, μέντορας. Όλοι χρειαζόμαστε τους φίλους και τις παρέες μας, όπως και τα προσωπικά μας ενδιαφέροντα. Τίποτα δεν μπορεί να σκοτώσει μια σχέση γρηγορότερα αν το μόνο που κάνουμε είναι να βασίζουμε την ζωή μας γύρω της.

Κάντε κάτι διασκεδαστικό μαζί
Αν τα σαββατοκύριακα συνήθως πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ για τα ψώνια της εβδομάδας, ήρθε η ώρα να βρείτε νέους τρόπους να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας. Κάντε κάτι καινούριο μαζί , που δεν είχατε δοκιμάσει παλιά.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"1792 - Γαλλική Επανάσταση: Η Εθνική Συνέλευση (Convention Nationale), η οποία είχε αναδειχθεί με καθολική ψηφοφορία, κατάργησε την μοναρχία. Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ και η οικογένειά του φυλακίστηκαν.
1934 - Γέννηση του Λέοναρντ Κόεν, Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συγγραφέας
1937 - Πρώτη έκδοση του Χόμπιτ από τον Τόλκιν.
1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.
1981 - Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει πλήρη ανεξαρτησία στο Μπελίζε
1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ."

Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

  • Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά.

© 2002-2018 MEDIA2DAY