Μήπως ο σύντροφός σου είναι λίγο μαλάκας;

Συγγνώμη που θα σου το πούμε εμείς. Αλλά, για να είμαστε ειλικρινείς, μάλλον το είχες ήδη καταλάβει.
Μήπως ο σύντροφός σου είναι λίγο μαλάκας;
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι καλοί. Μερικοί είναι πολύ καλοί, μερικοί είναι μέτριοι, και μερικοί… είναι απλά για να τους γυρίσεις την πλάτη και να μην ασχοληθείς ποτέ ξανά μαζί τους. Και, αν είσαι αρκετά άτυχη, μάλλον κάποιος από αυτούς έτυχε να είναι ο σύντροφός σου.

Ναι, ο έρωτας – δυστυχώς – είναι τυφλός. Αλλά ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα μάτια σου.

Αδιαφορεί για όσα σε κάνουν χαρούμενη
Από το πιο σοβαρό μέχρι και το πιο ηλίθιο. Είτε μιλάμε για τα χόμπι σου και για τις φιλοδοξίες σου, είτε μιλάμε για το γεγονός ότι σου αρέσει κάποια συγκεκριμένη μουσική. Οι σνομπ άνθρωποι δεν έχουν θέση στην ζωή σου, και ειδικά στην ερωτική.

Μιλάει άσχημα για τους φίλους σου
Μπορεί να μην τους καταλαβαίνει. Μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι. Κι αυτό δεν είναι κακό. Δεν γίνεται να τα πηγαίνουμε καλά με όλους. Αλλά το να κράζει τους φίλους σου και να τους προσβάλει είναι λιγάκι σαν να σου κάνει προσωπική επίθεση.

Είναι διαθέσιμος μόνο για όσα θέλει να κάνει αυτός
Όταν εσύ προτείνεις κάτι που θέλεις να κάνετε μαζί; Όχι και τόσο. Αλλά, προς Θεού, μην τολμήσεις να αμφισβητήσεις τις δικές του ιδέες. Είναι ικανός να μαλώνει μαζί σου μέχρι του χρόνου.

Κοροϊδεύει την εμφάνιση των άλλων
Δεν θα έπρεπε να το έχουμε ξεπεράσει αυτό εδώ και χρόνια; Η εμφάνιση των άλλων, είτε μιλάμε για το σώμα τους, είτε για τα ρούχα που φοράνε, δεν είναι δικό μας θέμα, και δεν μας πέφτει λόγος. Επιπλέον, αν το κάνει για άλλους, μάλλον το κάνει και για ‘σένα πίσω από την πλάτη σου.

Φέρεται άσχημα σε προσωπικό
Οι σερβιτόροι δεν είναι δούλοι του. Είναι υπάλληλοι, του προσφέρουν μια υπηρεσία, και αξίζουν σεβασμό. Επίσης, αν είναι τσίπης με το φιλοδώρημα. Αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη. Στο κάτω-κάτω, ένας πολύ σοφός κανόνας λέει πως αν δεν έχεις λεφτά για φιλοδώρημα, δεν έχεις λεφτά για να φας έξω.

Φέρεται αλλιώς σε ‘σένα, αλλιώς στους φίλους του
Ναι, οι άντρες έχουν διαφορετικούς κώδικες επικοινωνίας μεταξύ τους, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το να μεταμορφώνεται σε ένα εντελώς διαφορετικό άτομο κάθε φορά που είναι μαζί τους. Αν δεν τον αναγνωρίζεις, δεν σημαίνει ότι “απλά επικοινωνεί με τους φίλους του διαφορετικά”, όχι. Είναι διπρόσωπος.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v