Ύπουλες αλλαγές που δείχνουν ότι σε κερατώνει

Το να μην έχει όρεξη για σεξ δεν είναι περίεργο. Το να μην έχει όρεξη για σεξ, να κρύβει το κινητό του και να του ρίχνει περίεργες ματιές κάθε πέντε λεπτά… είναι ύποπτο!
Ύπουλες αλλαγές που δείχνουν ότι σε κερατώνει
Όπου υπάρχει καπνός, λογικά υπάρχει και φωτιά. Και όπου υπάρχουν υποψίες, μάλλον κάτι έχει γίνει και σε ανησύχησε. Επειδή όμως οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι χαζοί (θέλουμε να ελπίζουμε), έχουν μάθει να καλύπτουν τα ίχνη τους. Πώς θα καταφέρεις εσύ να επιβεβαιώσεις τις υποψίες σου, ή να ησυχάσεις το μυαλό σου;

Θα αρχίσεις να δίνεις περισσότερη προσοχή στην συμπεριφορά του.

Αλλάζει συνήθειες… υγιεινής
Αν είστε σε σχέση πολύ καιρό, πλέον έχετε (παρα)γνωριστεί αρκετά καλά. Ξέρεις τι κάνει, ξέρεις πώς το κάνει και ξέρετε πολύ καλά ο ένας για τον άλλο πράγματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική υγιεινή. Αν παρατηρήσεις ξαφνικές αλλαγές σε αυτό, όπως για παράδειγμα αν κάνει πιο συχνά ντους, αν αρχίσει να περιποιείται περισσότερο το σώμα του (και την τριχοφυΐα του), μήπως συμβαίνει κάτι;

Θέλει όλο και λιγότερο σεξ
Ναι, σε κάθε ζευγάρι υπάρχει αυτή η φάση που έχετε βαρεθεί λιγάκι το σεξ. Δεν σας ενθουσιάζει και τόσο, μετά από τόσο καιρό, να το κάνετε όπως τις ένδοξες πρώτες εποχές. Αυτό είναι φυσιολογικό. Αλλά συνήθως είναι μια σταδιακή διαδικασία. Δεν συμβαίνει εν μια νυκτί.

Ζηλεύει χωρίς λόγο
Μερικοί άντρες μπορεί να δείξουν τις ενοχές τους χωρίς να το ξέρουν, με το να φέρονται σαν να ζηλεύουν οποιονδήποτε σε πλησιάζει. Εναλλακτικά, ξέρει πολύ καλά τι έκανε, και φοβάται ότι το ίδιο μπορεί να κάνεις κι εσύ. Εντελώς εγωιστικό, εντελώς παρανοϊκό.

Θυμώνει με το παραμικρό…
…και συνήθως χωρίς λόγο. Ξανά, αυτό μπορεί να είναι αντίδραση που του προκαλούν οι ενοχές του. Νιώθει ότι έχει χάσει την μπάλα, ότι έχει κάνει κάτι που τον έχει αποδυναμώσει, και προσπαθεί (με τον χειρότερο τρόπο) να επανακτήσει την εξουσία του σε αυτή τη σχέση. Από την άλλη πλευρά, να προσθέσουμε εμείς ότι είτε σε κερατώνει, είτε όχι, με κάποιον που δεν ξέρει να διαχειρίζεται τον θυμό του δεν έχεις λόγο να μένεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v