Σημάδια ότι γουστάρει την κολλητή σου

Μερικές φορές, άσχημα πράγματα συμβαίνουν σε ανθρώπους που δεν τα αξίζουν. Τουλάχιστον μπορείς να τα καταλάβεις από νωρίς.
Σημάδια ότι γουστάρει την κολλητή σου
Ένα απ’ τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβούν σε μια σχέση, είναι να ανακαλύπτεις ότι ο σύντροφός σου έχει αναπτύξει αισθήματα για κάποιο άλλο άτομο. Και αυτό θα γίνει ακόμα χειρότερο αν ανακαλύψεις πως το άτομο αυτό είναι… η κολλητή σου. Ναι. Συμβαίνει.

Τώρα, πριν αρχίσεις να σπας πράγματα και να εκτοξεύεις κατηγορίες, θέλουμε να χαλαρώσεις. Μάλλον δεν φταίει η κολλητή. Αλλά μπορεί και να φταίει. Για αρχή, σιγουρέψου ότι όντως συμβαίνει αυτό που υποπτεύεσαι.

Την αναφέρει συνεχώς
Αν είναι κοινή σας φίλη, τότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Είναι και δική του φίλη, και είναι λογικό να μιλάει για αυτήν. Αν, όμως, είναι η δική σου κολλητή, και ρωτάει να μάθει τα νέα της, τι γίνεται με την ζωή της, ή επιμένει να την καλείς και να αράζετε όλοι μαζί… κάτι μας βρωμάει.

Της δίνει περισσότερη σημασία απ’ ό,τι σε ‘σένα
Όταν βρίσκεστε και οι τρεις σας, πώς της φέρεται; Ασχολείται συνέχεια μαζί της; Και αν το κάνει αυτό, είναι για να την βοηθήσει να μην νιώθει ότι κρατάει το φανάρι, ή το κάνει εις βάρος σου;

Παίρνει το μέρος της
Αυτό θα ακουστεί χαζό, και μικροπρεπές, αλλά μπορεί να είναι πιο ύπουλο. Αν συμβεί οποιαδήποτε διαφωνία ανάμεσα σε ‘σένα και στην κολλητή σου, και ο σύντροφός σου αποφασίσει στιγμιαία να την υπερασπιστεί—χωρίς καν να προσπαθήσει να καταλάβει την οπτική σου γωνία—τότε τι λέει αυτό για την σχέση σας;

Πρότεινε (ή προσπαθεί να προτείνει) ένα τρίο
Ναι, η φαντασίωση “ένας άντρας, δύο γυναίκες” δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει—και υπάρχουν πάντα τρόποι να συζητηθεί ψύχραιμα. Και να πραγματοποιηθεί, επίσης, αν και οι δύο πλευρές συμφωνούν. Αλλά με την κολλητή σου; Πέρα απ’ το ότι είναι αρκετά προφανές (διαφορετικά θα μπορούσε να είχε προτείνει να κάνετε τρίο αόριστα), δείχνει ότι δεν σέβεται καθόλου την σχέση σου με την κολλητή σου, και θέλει απλά να ικανοποιηθεί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v