Σημάδια ότι θέλει ακόμα την πρώην του

Μήπως η σχέση μαζί σου είναι απλά για να του αποσπά την προσοχή; Μήπως το μυαλό του βρίσκεται κάπου αλλού…;
Σημάδια ότι θέλει ακόμα την πρώην του
Ίσως μία από τις μεγαλύτερες φοβίες όλων των ανθρώπων που έχουν σχέση: Οι πρώην. Πότε ξέρεις αν ο/η σύντροφός σου έχει ξεπεράσει την παλιά του σχέση; Κι αν ακόμα τριγυρίζει στο μυαλό του; Πρόσεξε τα παρακάτω σημάδια, και αν τα παρατηρήσεις, ίσως έχετε να κάνετε μια μεγάλη κουβέντα με τον σύντροφό σου…

Όλα την θυμίζουν
Μια μυρωδιά. Κάτι που είδε. Ένα τραγούδι που άκουσε στο ραδιόφωνο. Και μετά μπορεί να είναι πεσμένα τα κέφια του όλη μέρα. Εντάξει, κατανοητό ως ένα σημείο, αλλά όταν έχεις καινούριο σύντροφο δίπλα σου, το λες και αγενές.

Της μιλάει συνέχεια
Πολλά ζευγάρια χωρίζουν και παραμένουν φίλοι, και οι πρώην μπορεί να γίνουν φιλαράκια με τους νυν. Αυτά δεν είναι αφύσικα πράγματα, και μάλιστα σημαίνει πως είστε πολύ ώριμοι άνθρωποι. Από την άλλη μεριά, αν η σχέση του μαζί της είναι τόσο στενή, που νιώθεις ότι παρεμβαίνει στη σχέση σας, πρέπει να του μιλήσεις.

Την βρίζει
Εντάξει, όλοι έχουμε βρίσει μετά από χωρισμό. Φυσιολογικότατο. Αν όμως εξακολουθεί να το κάνει μήνες μετά, απλά δεν το έχει ξεπεράσει. (Συμβουλή: αν είναι τύπος που μιλάει γενικότερα έτσι για τις πρώην του, φύγε μακριά. Και για ‘σένα τα ίδια θα λέει, και τίποτα από αυτά δεν θα είναι αλήθεια.)

Την κυνηγάει στα social media
Την ακολουθεί; Εντάξει, τι να κάνουμε. Την ακολουθεί και περνάει ώρα να ψάχνει τι ανέβασε, τι είπε, και τι σήμαινε εκείνο το κομμάτι που έγραψε δυο στίχους, και μήπως κατά βάθος ήταν μπηχτή για εκείνον; Πρόβλημα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v